Prečo by ani vám nemala chýbať taška pre mamičky

Každá mama je (a vlastne musí byť) nesmierne multifunkčná osobnosť. Musí sa zvládnuť postarať o dieťa (či dokonca niekoľko detí!) a všetky jeho potreby, myslieť na rôzne situácie, ktoré by mohli nastať, musí zabezpečiť samozrejme aj seba a k tomu všetkému sa pripočítajú ešte bežné „úlohy zo života“ ako napríklad tzv. vybavenie úradov, lekárov, zabezpečenie chodu domácnosti, čo dokúpiť, čo navariť, čo urobiť...

Tak ako každý superhrdina má rôznych pomocníkov a tajné zbrane, rovnako vyzbrojená by mala byť každá mamina. A taška, ktorá je určená špeciálne pre mamičky, túto úlohu hravo zvládne! Neveríte? Prezrite si všetky vaše superschopnosti, ktoré vďaka nej nadobudnete!

1. Voľné ruky – batoh pre mamičky

Stop ustavičnému padaniu tašky z ramena! Koniec bolestiam chrbta, kvôli nerovnomernej záťaži! Objavte batoh, ktorý dokonale supluje všetko, čo ponúkajú rodičovské tašky a ako bonus k tomu vám uľahčí nosenie a uvoľní ruky ! Batoh zavesíte na kočík, ľahko pripnete aj na kufor a samozrejme môžete ho nosiť aj „bežne“ na chrbte . Vďaka rôznym typom popruhov a úchytov je veľmi variabilný a prispôsobí sa do každej situácie.
Ruksak pre mamičky

2. Všetko mám po ruke - prebaľovacie tašky a batohy

Nie každá veľká taška či batoh, ktorá je dostatočne priestranná, je vhodná aj pre mamičky . Všetky ženy to určite poznajú na základe skúseností s veľkými kabelkami – je skvelé, že tam všetko hodíte, ale keď to neviete nájsť, keď to najviac potrebujete, je to na zbláznenie. O to viac keď ste mamička a vaše dieťa je nespokojné, plače, prípadne sa niečo stalo a vy nedokážete rýchlo nájsť to, čo potrebujete. S našimi taškami a ruksakmi pre mamičky tento problém poznať nebudete – vnútro je totižto nielen priestranné, ale aj veľmi šikovne členené. Vďaka tomu, že tašky a batohy boli navrhnuté špeciálne pre mamičky a oteckov , nájdete dnu aj také vychytávky ako priehradka na plienky, 3 vrecká na fľašky (napríklad na čaj, mlieko a vodu), kapsa na osobné veci a stále je tu ešte dosť priestoru na hračky, náhradné oblečenie, vlhčené obrúsky a podobne. Všetko krásne zorganizované, prehľadne a jednoducho.

3. Prebalím hocikde! Podložka a taška na plienky

Napriek tomu, že situácia s prebaľovacími kútmi sa naozaj postupne zlepšuje, stále to nie je úplne optimálne. Navyše, niet nad to, mať podložku, pri ktorej viete na 100 % ako je hygienicky udržiavaná. Predstavte si preto, že máte vlastnú, ktorá by bola navyše vždy poruke (lebo je súčasťou výbavy tašky) a môžete ju takmer kdekoľvek vybrať a vášho drobca prebaliť. Na nezaplatenie, že? Vďaka naším taškám pre mamičky je tento sen hravo stane realitou. Stačí si vybrať obľúbenú farbu a dizajn. 


Tašky na plienky

4. Nehoda ma neprekvapí – taška pre mamičky totiž zvládne všetko

Rozliaty čaj či mlieko, vytečená detská výživa, zašpinená taška od blata... Život je čarovný a prináša naozaj veľa nečakaných situácií, ktoré však nie sú vždy len úplne príjemné. Drobné nehody však žiadnu mamičku s našimi taškami a batohmi nevyvedú z miery. Vďaka odolným a ľahko udržateľným materiálom , ako je napríklad polyester, špinu či rozliatu tekutinu jednoducho utriete mokrou handričkou či obrúskom, vytriete do sucha a v priebehu pár minút môžete ďalej, takmer nerušene, pokračovať v svojich plánoch či výletoch. Žiadne zdĺhavé pranie, čistenie či špeciálna údržba. Dobre vieme, že mamičky na to nemajú čas. A načo si život komplikovať, keď to môže byť jednoduché.

5. Pripravím sa na každú situáciu – set tašiek pre mamičky

Výlety, cestovanie, dovolenka, návšteva starých rodičov, prehliadka u lekára alebo len denná prechádzka. Rozmanité situácie, ktoré vyžadujú aj rozmanité riešenia. Väčšia taška, menšia taška, obedová taška, obal na fľašu, prebaľovacia podložka – jednoducho si to vyskladajte tak, ako potrebujete, presne podľa situácie. Samozrejmosťou je, že tašky sú členité, majú rôzne kapsy a zipsy, dokážete ich pripnúť aj ku kočiaru alebo prehodiť cez rameno. Navyše všetko krásne zladené, v jednom dizajne. Čo viac si priať.

Staňte sa aj vy superhdinkou, s taškami či batohmi špeciálne pre mamičky, je to totiž úplne jednoduché. Presvedčiť sa môžete aj v recenzií našej Mirky, ktorá jeden ruksak pre mamičky sama vyskúšala a svoju skúsenosť popísala v jej článku .