Typy športových dámskych kabeliek

Dámska kabelka je nenahraditeľný doplnok. Má mnoho podôb. Jej výber podlieha módnym trendom, aktuálnemu outfitu, preferenciám nositeľky a jej módnemu štýlu.

Niektoré z nás nedajú dopustiť na klasické elegantné kožené kabelky rôznych veľkostí, farieb a tvarov, či už crossbody, na rameno alebo do ruky. Iné, ktoré sú skôr športové typy, siahnu po takýchto kúskoch. Akýmsi pomysleným stredom je športová elegancia, ktorá v sebe spája prvky z jedného aj druhého súdka.

Výhody športovej kabelky

K najväčšej výhode športovej kabelky patrí jej praktickosť. Má dostatočný počet vreciek, prehriadok a predelení, čím získame väčší poriadok v množstve vecí, ktoré v nej sú uložené. Ďalšou výhodou je veľká variabilita veľkostí, tvarov a farebnosť, takže každá žena si príde na svoje. V neposlednom rade je veľkou prednosťou športovej kabelky materiál z ktorého býva vyrobená. Je pevný, odolný a najmä ľahko udržiavateľný a čistiteľný.

Typy športových kabeliek

Podľa veľkosti rozdeľujeme športové kabelky do rôznych kategórií. Veľké športové tašky sú využívané napríklad na fitness či kratšie cesty. Vojde do nich veľa vecí, majú zvyčajne dlhší remienok, ktorý pri chôdzi nezavadzia. Stredne veľké kabelky, väčšinou na rameno alebo crossbody sa hodia na bežné nosenie, do školy aj práce. Maličké kapsičky v športovej verzii majú tiež mnohoraké využitie, či už na uloženie potrebných dokumentov na cestách alebo všade tam kde so sebou nepotrebujeme ťahať veľa vecí.

Dámska športová kabelka

Dámska športová kabelka je jedným z dôvodov výberu širokej škály vzorov a farieb. Dámy si môžu vybrať od tmavých, tlmených farieb po svetlú a bielu. Kto sa však nebojí farebnosti a chce zaujať, môže siahnuť po pestrých až krikľavých odtieňoch, rôznych vzoroch a prešívaniach. Jednou z alternatív ako ozvláštniť outfit je zakomponovať športovú kabelku aj k sukni ši šatám. Na to sú ako stvorené tie športové kúsky, ktoré sú vyrobené z kože alebo ekokože. Určite nie je na škodu odvážiť sa a siahnuť aj po takýchto kabelkách.