Vieme, prečo všetci milujú kožené ruksaky (A ty by si ich mala milovať tiež)

Batoh je úžasný vynález a dnes už aj neodmysliteľný módny doplnok miliónov žien po celom svete, ktorý v roku 1952 vynašiel Dick Kelte. Jeho prvotný účel však nemal s fashion scénou nič spoločné. Bol navrhnutý hlavne na nosenie zásob a všetkého potrebného pri pešej turistike. Dnes (našťastie) dámske batohy  pochytili trochu urbanistického šmrncu a stali sa súčasťou našich šatníkov.

Dámske mestské batohy nie sú len súčasným trendom , nevyhnutnosťou,  ale i „zdravšou“ variantov kabeliek, najmä, čo sa týka tvojho chrbta. A to je len jeden z dôvodov, prečo ženy milujú dámske kožené ruksaky. My ti ponúkame ďalšie štyri, vďaka ktorým si ich bezvýhradne zamiluješ aj ty.

Atraktívny vzhľad

Dámske kožené ruksaky sú v ponuke v mnohých tvaroch, veľkostiach, farbách, ako i dizajnoch. A vďaka tomu si môžete nájsť ten svoj kožený dámsky batoh do práce, do mesta či do školy na prednášky. Kožené batohy vyhovujú takmer každému . Sú nesmierne štýlové a  majú schopnosť vykúzliť z teba módnu ikonu , a to v každej situácii.

kožený ruksak

Dostatočne priestranné a odolné ruksaky z kože

Dámske batohy do mesta majú schopnosť udržať takmer všetko dobre organizované a chránené. Či už potrebuješ doň zmestiť knihy, oblečenie alebo diár, kožené ruksaky sú navrhnuté tak, aby vyhoveli akýmkoľvek požiadavkám na vnútorný priestor. Kožené ruksaky sú odolné voči oderom, vode či slnečnému žiareniu. Majú jednoducho dlhú životnosť  a aj po dlhšom čase na nich nie je vidieť markantné známky opotrebovania.

Červený kožený ruksak

Variabilita a funkčnosť

Dámske kožené ruksaky nie sú na vrchole len vďaka súčasným trendom v oblasti dámskych kabeliek a tašiek, ale i vďaka ich vysokej funkčnosti a variabilite . Dámske ruksaky, pokiaľ ide o použitie, sú považované za veľmi univerzálny kúsok. Môžu byť použité na rôzne účely a kvôli svojej jedinečnej štruktúre a dizajnu ich môže využívať naozaj každý  - od študentiek, podnikateliek, cestovateliek až po mestské výletníčky a kávičkárky.

Ľahko sa kombinujú

Svoju popularitu si udržiavajú už nejednu sezónu a veru nie sú len bláznivým módnym doplnkom mladých slečien. Dámsky elegantný ruksak dodá štipku sofistikovanosti a šarmu aj pravej dáme. Kožené ruksaky sa nosia všade a so všetkým . Najkrajšie vyniknú k elegantnému a biznis oblečeniu, no správna módna maniačka vie, že kožený batoh dokáže krásne doplniť aj casual a športový look. Všetko je to len o tvojej kreativite, predstavivosti, vkuse a tak trochu aj chuti experimentovať.