Žiadna nuda s grab kabelkami

Elegantná, krásna a zvodná...aj tak sa dá opísať kabelka do ruky. Každá žena túži byť v centre diania a preto si nemôže dovoliť nevlastniť vo svojej zbierke kabelku do ruky. Do ruky alebo na predlaktie, to sú jej najčastejšie prívlastky, ktoré Vašej osobnosti dodajú ten správny doplnok módy na doladenie celkového vzhľadu.

Kráľovná medzi kabelkami

Kabelky do ruky sú kráľovnami dnešnej doby. Ich druhým umeleckým menom je „grab kabelka“. Presne to je tá, ktorú si zoberieme do ruky alebo zavesíme na predlaktie. Zmestí sa do nej všetko, čo potrebujeme, už či osobné alebo pracovné veci. A hodí sa takmer ku všetkému oblečeniu, preto je tak obľúbená a ľahko kombinovateľná. Vidieť ju možno u mladých dievčat, študentiek, ale aj pracujúcich žien.

Elegantná vychytávka

Nejde o žiaden sezónny hit. Kabelka do ruky si drží svoje popredné miesto už nejaký ten čas a stále sa teší väčšej obľube. Možno aj z toho dôvodu, že žene dodáva eleganciu, ženskosť a dôležitosť. A to určite potvrdia mnohé asistentky. Len pozor milé dámy, aby sa z takej kabelky nestala menšia činka. Pretože my ženy všetko potrebujeme mať po ruke a vždy sa všetko hodí, preto má náš obsah kabelky neraz aj pár kíl navyše. V takom prípade odporúčam vystriedať obe ruky, aby nám tie svaly nerástli iba na jednej z nich. 

Ladné krivky

Kabelky do ruky alebo „grab“ kabelky majú väčšinou pevný a mohutný tvar. Preto sa tak dobre držia v ruke. Sú vyrobené z pevnejších materiálov, nemusí ísť vždy o kožu. Zakúpite ich aj v prevedení eko kože, PVC materiálu, alebo syntetickej kože. Súčasťou kabeliek býva aj dlhý nastaviteľný popruh, vďaka ktorému môžete kabelku nosiť aj cez rameno. Aby Vám predsa tie svaly tak rýchlo nenarástli.

Už žiadna nuda s kabelkami grab!

Čierna je klasika. To áno. Tá sa hodí všade, ku všetkému a na každú príležitosť. Ale s príchodom jari odložte všetky neutrálne a tmavé farby do skrine. A tieto jarné slnečné dni si spríjemnite radšej farebnejšou paletou. Žltá, ružová, červená, modrá, alebo aktuálna „nude“ teda telová farba. Je to iba na Vás. A k tomu výraznejšie aplikácie, semiš, alebo strapce urobia aj z kabelky do ruky šik vychytávku, ktorá sa hodí nielen do práce, ale aj na bežný deň s priateľkami.

Praktická alebo trendová?

Už sa nemusíte rozhodovať, ktorú z týchto dvoch vlastností uprednostniť pri jej výbere. Kabelky do ruky sú stále módne a ak ste sa rozhodli si takú zakúpiť, pozrite, čo je teraz „in“ a zájdite do svojich obľúbených obchodov. A pre tie, ktoré uprednostnia nakupovanie z pohodlia domova, odporúčame zájsť na bellakabelky.sk. Určite si nájdete tú, ktorá sa Vám páči a podľa najnovších trendov.