3 veci, ktoré rozhodne nesmú chýbať v taške pre mamičky

Ak patríte k ženám – mamám, určite  viete, že bez dobrej tašky sa jednoducho nezaobídete. A teraz nehovoríme o imidžových kabelkách, ale o taškách pre mamičky. Mať všetko po ruke a prehľadne uložené na jednom mieste, je ich základnou misiou. Tašky pre mamičky pojmú všetko, čo je potrebné. Ale viete, ktoré 3 veci vám v nej rozhodne nesmú chýbať? To sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Tašky navrhnuté pre mamičky, ktoré nájdete v našej ponuke sú veľmi praktické a hlavne sa svojím vzhľadom približujú trendy kabelkám. Veď mať dieťa predsa nemusí znamenať módnu rezignáciu. Do takejto tašky dáte všetko, čo potrebujete a zároveň bude vyzerať dobre a štýlovo nielen na kočíku, ale aj na vašom ramene.

Vlastnosti tašiek pre mamičky, ktoré oceníte

Množstvo vnútorného priestoru, vreciek a priehradiek robia z tašky akýsi šikovný organizér, v ktorom sa nájde miesto aj na vaše osobné veci. Vďaka dlhému, vystuženému popruhu sa vám bude taška nosiť jedna radosť. Na druhej strane, zbytočne ju neprepĺňajte. Aj ona má svoje maximum a zbytočne by vyzerala objemne.  

7irD._utf_34013_utf_33394_utf_27874_utf_28857_1000x1000_jpg.jpg

V každom prípade, tieto 3 veci by ste do tašky rozhodne mali zbaliť:

1. Prebaľovacia triáda

Tvoria ju plienky, prebaľovacia podložka a vlhčené obrúsky. Samozrejme jej zostava sa mení podľa veku vášho dieťatka, ale vo väčšine prípadov minimálne tie vlhčené obrúsky, si budete vkladať do tašky ešte dlho. Ak je vaše dieťatko ešte malinké, doplňte túto výbavu ešte o cestovné balenie mastičky.

2. To, čo ho zabaví

Či už je to hračka,  malá knižka alebo cumlík. Je jasné, že do mamičkovskej tašky sa vám tých hračiek zmestí viacej, ale predsa nemusíte byť za každú cenu pojazdná hračkáreň. Vyberte tú, o ktorej viete, že stopercentne zaberie, nech je situácia akákoľvek. Ak je dieťatko menšie, vystačíte si len s cumlíkom a nejakou hrkálkou, ktorú zavesíte na kočík.

3. Niečo, čo zaženie hlad a smäd

Do tašky nezabudnite zabaliť aj niečo na jedenie a pitie. Fľaška s mliečkom či s čajíkom pre dieťatko, ako aj fľaška s vodou pre vás. Tašky pre mamičky majú vyhradené špeciálne miesto aj na fľašku, takže sa nemusíte obávať, že by sa vám po taške kotúľala a rozliala. Ak máte už väčšie dieťatko, okrem pitia, vložte do tašky aj niečo malé na zahryznutie, najmä ak idete na dlhšiu prechádzku alebo cestujete. Zaženiete hlad a zároveň dieťatko na istú chvíľu aj zabavíte.

Ak ešte váhate, prečítajte si náš ďalší článok, kde sa dozviete 5 dôvodov, prečo ruksak pre mamičky mať.