5 dôvodov prečo mať ruksak pre mamičky (a oteckov)

Rodičia veľmi dobre poznajú neľahkú úlohu, ktorá je na nich pripravená takmer dennodenne. Vybrať sa s dieťaťom mimo domov. Takáto výprava naozaj pripomína profesionálnu expedíciu, pretože je dôležité myslieť úplne na všetko a pripraviť sa aj na neočakávané situácie, ktoré by potenciálne s drobcom mohli nastať. Ruksaky alebo tašky pre mamičky a oteckov však dokážu túto neľahkú úlohu veľmi zjednodušiť. Neveríte? Ponúkame vám 5 dôvodov, ktoré vám ukážu, že tieto ruksaky a tašky sú neoceniteľným pomocníkom.

1. Ruksak pre mamičky je praktický

Povedzme si to na rovinu, praktickosť je vlastnosť číslo jedna, ktorá víťazí u všetkých rodičov. Popruh na plece alebo rovno ruksak, ktorý si dáte na plecia, je úplnou nevyhnutnosťou, pretože potrebujete mať obe ruky voľné. Vnútro tašky je dobre umývateľné a preto vás nezaskočia ani drobné nehody v podobe rozliateho mlieka alebo čaju.

2. Je navrhnutý špeciálne pre rodičov a deťmi

Nie každá veľká taška na plienky, do ktorej sa zmestí všetko, čo potrebujete, je vhodná pre rodičov. Naše ruksaky a tašky majú členité vnútro a vonkajšie vrecká, takže v taške ľahko udržíte poriadok a systém. Už žiadne zdĺhavé hľadanie kľúčov na spodku tašky. Teraz máte všetko hneď po ruke, bez strácania času. Priehradky sú navyše navrhnuté presne podľa potrieb rodičov – na veľkosti plienky či fľašky. Šikovné, že?

3. Je štýlový

Samozrejme, že praktickosť je na prvom mieste, no prečo by aj taška či ruksak nemohol byť pekný? Naše batohy a tašky dokazujú, že nemusíte robiť žiadne kompromisy – jednoducho si vyberte dizajn, ktorý sa vám páči. Jednofarebný či bodkovaný? Žiaden problém!

4. Má široké využitie

Tašku či ruksak pre mamičky (a samozrejme aj oteckov) využijete pri rôznych príležitostiach. Nie je to len taška, ktorú zavesíte na kočík. Pohodlne sa do nej zbalíte aj na výlet, k lekárovi, či na cesty. Vďaka praktickým popruhom tašku a ruksak jednoducho prichytíte napríklad aj ku svojmu kufru, vďaka čomu budete mať komfort, napríklad aj na letisku (no stále všetko po ruke).

5. Nepotrebujete už žiadne ďalšie tašky

S našimi taškami a ruksakmi už nepotrebujete žiadne ďalšie tašky, ktoré by ste museli so sebou ťahať. Taška ponúka napríklad aj termo priehradku na fľašu, takže už nepotrebujete termosku, v setoch dokonca nájdete aj podložku na prebalenie, praktické kapsy vám umožnia mať napríklad svoje osobné veci oddelene a najmä taška je dosť veľká na to, aby vám tam vošlo všetko potrebné. Jednoducho zbalíte a idete. Bez ďalších zbytočných starostí.

Ak svoju tašku či ruksak ešte nemáte, tak neváhajte a kliknite sem. Tohto pomocníka totiž ocení každý rodič. Niektoré veci sú totižto na nezaplatenie.