TOP kabelky do 25 €

Darček ani veľký, ani malý, pre kamarátku, sestru, mamu alebo aj pre seba. Niečo pekné, ale aj praktické. Aby to nebolo zbytočné a nepadal sa na to len prach. Láska za super cenu. Jednoducho kabelka vo výpredaji za super cenu Nie je problém... Na inšpiráciu vám prinášame niekoľko kabeliek do 25€ , aby si mohol vybrať skutočne každý. 

Kráska na každý deň – kabelka Hilda

Elegantná, krásna, nie príliš extravagantná – teda ľahko kombinovateľná. Priestranná, takže ukryje všetky potrebné veci, ktoré počas celého dňa musíte mať so sebou. Popruhy na ruku aj na rameno z nej robia neprekonateľného spoločníka na bežný pracovný deň, kedy vyžadujete maximálnu praktickosť, ale tiež perfektný dizajn. Presne taká je Hilda. V niekoľkých farebných prevedeniach – čierna, telová aj burgundy. Must have do každého šatníka.

telová kabelka

Flap clutch – listovka, ktorá zaujme na prvý pohľad

Listové kabelky sú veľmi často prehliadané, no pritom neexistuje dôvod, prečo by vo vašom šatníku mali chýbať. Táto flap clutch – čiže tenká listová kabelka, má jednoduché prevedenie , super cenu a hodí sa na všetky príležitosti, kedy veľká kabelka, z bežného dňa je jednoducho  príliš veľká, no spoločenská kabelka pôsobí ako nevhodne. Drink s priateľkou, obed u svokry, firemný večierok? Flap clutch je riešenie. Do ruky alebo s retiazkou na rameno . Perfektná bodka k vášmu looku.

Elegantná listová kabelka

Crossbody láska

Taška cez plece alebo tzv. crossbody je chameleónom medzi kabelkami. Počas dňa z nej urobíte šikovného pomocníka, do ktorého hodíte svätú trojicu – peňaženku, mobil a kľúče a pokojne dokombinujete aj s teniskami, večer z nej vykúzlite romantickú kabelku vhodnú aj k šatám, napríklad na rande. Vďaka popruhu máte ruky vždy prázdne, zlaté detaily z nej za robia krásku, ktorú neprehliadnete. A stále patrí do nášho výpredaja kabeliek do 25 eur. All in one! 

Crossbody kabelka

Ako pre Popolušku! Kabelka clutch.

Clutch kabelky patria medzi najčastejšie nosené spoločenské kabelky, pre ich praktický tvar a decentnú veľkosť. Táto telová so zlatými doplnkami bude určite patriť medzi verné klasiky pri mnohých príležitostiach - svadby či plesy. Je jednoducho kombinovateľná a nechá vyniknúť šaty a svoju nositeľku. Vďaka pevnému tvaru sa ľahko nosí v ruke, no ukrýva v sebe aj retiazku, takže ju môžete prevesiť cez rameno. Ak vám telový „nude“ model nevyhovuje, ponúkame ju aj v zlatom či striebornom prevedení . Môže sa ísť na bál! 

Dámska aktovka

Chic look instantne - Delia messenger

Messenger kabelky rozhodne nepatria len poštárom a poslíčkom. Delia je super aktovka za super cenu a vykúzlite vďaka nej parížsky chic takmer okamžite. Je zaujímavá, je praktická, je priestranná, má skvelý dizajn a pritom nie je úplne klasická. Nebojte sa vykuknúť z davu a odlíšiť. Navyše do nej pohodlne vložíte aj formát A4 a stále ste v ponuke kabeliek do 25 eur.  Čierna, zelená aj khaki. Tak ktorú teda nutne potrebujete? 

LEHM.n6649.jpg

Náš výpredaj kabeliek ponúka skvelé kúsky za skvelé ceny a to v rôznych kategóriách. Inšpirujte sa našim výberom a nájdite perfektný darček pre seba či pre blízkych.