Aj dámske peňaženky stoja za povšimnutie

Peňaženka je neodmysliteľnou súčasťou, ktorú my všetci potrebujeme. Veď v nej máme svoje peniaze, kreditky, doklady, či vernostné karty. Mnohí by boli radi, keby jej obsah bol stále plný, ale väčšinou v nej máme obnos na potrebné a základné veci. Nevadí, hlavne, že peňaženka je „štýlová“.

Bodkovaná peňaženka, so srdiečkom či elegantná?

Vybrať si z toľkej ponuky, ktorá je dnes dostupná, vôbec nie je ľahké. Dnes máte na výber z množstva vzorov, materiálov aj extravagantných kombinácií. A neraz to dopadne ako s kabelkami, že iba jedna nestačí.

Tvary

Dnes Vám poviem, aké peňaženky mám ja. Peňaženky pre ženy sú a aj budú večnou témou a teda sa na ne poďme pozrieť podrobnejšie. Vybrala som tie, ktoré najčastejšie nosím podľa rôznych príležitostí. Ako vždy a ako prvú predstavujem čiernu peňaženku. Čierna peňaženka je klasika asi pre viacero žien. Veď sa hodí ku všetkému, už či ste elegantný alebo športový typ.

Pri jej výbere som si dala záležať. Trošku som investovala a kúpila som si koženú peňaženku.

Je určitej značky, ktorú nebudem preferovať. Uzatvára sa na cvok a vo vnútri je priečinok na zips, určený na mince. Na pravej strane má otvory, kde nosím svoje karty alebo doklady.

A takisto je tam aj veľký predelený priestor na bankovky. Je dostatočne priestranná, no nie vždy plná. Ale pre šťastný život nám predsa stačí tak málo.

Túto peňaženku nosím najčastejšie, aj keď je dosť mohutná.

Malé peňaženky

V lete, keď nosím menšie kabelky, napríklad crossbody, vtedy používam malú zlatú peňaženku. Otvára sa na zips. Vyzerá, ako keby bola detská, ale to je iba prvý moment. Našťastie nemá detské motívy. Je to iba malá skrýša na najnutnejšiu hotovosť. Zmestia sa tam iba mince a možno pár poskladaných bankoviek. Pre mňa je to taká letná verzia peňaženky. Je malá a hravá, takže sa zmestí hocikde.

Mešce, mešteky

Už z histórie je známe, že naši predkovia nosili peňaženku ako mešec zapásaný okolo pása. Taký malý meštek nosím aj ja. Ale nie okolo pása. Dá sa ľahko stiahnuť na šnúrku, takže si ho zavesím na prst alebo ho upevním na bicykel. Hodím tam pár drobných na zmrzlinu, kávu alebo nejaký letný osviežujúci nápoj. Je to pre mňa praktické, keď nemusím nikam brať kabelku alebo inú tašku.

Na Bella kabelkách Vám prinášame širokú ponuku peňaženiek, z ktorých si vyberie každá slečna či dáma. Nájdete tu peňaženky farebné, hravé, štýlové až po elegantné a luxusné peňaženky Michael Kors. Každá je cenovo dostupná, stačí si vybrať.

Nech si už vyberiete ktorúkoľvek, nezabúdajte na jej funkčnosť. Vyberajte srdcom a napíšte nám, akú peňaženku vlastníte Vy. Aký štýl sa páči Vám?