Červené kabelky Vám dodajú energiu

Červená farba je farbou silných pozitívnych i negatívnych emócií, energie a života. Prebúdza životnú energiu a priťahuje blaho a úspech. Podnecuje vášnivosť a vôľu. Obľubujú ju ľudia kreatívni, sebaistí, ale aj prudkej povahy. A čo tak vybrať si kabelku červenej farby?

Buďte iná

Červené kabelky sú tým správnym výberom, aby podčiarkli Vašu osobnosť a do určitej miery sú výzvou. Nevšedná farba ukrýva naozaj veľkú silu. Vďaka červenej kabelke sa stane aj ten najnudnejší outfit tým zaujímavým. Žiarivý odtieň jasnočervenej je plný energie a pristane rovnako blondínkam ako aj brunetkám. Či už stavíte na športovú ležérnosť, alebo zmyselnú hravosť, červená kabelka vždy vyzerá fantasticky!

Menej je viac

Aj tu platí zásada, že ak si zvolíte červenú kabelku, už to veľmi s červenou farbou nepreháňajte. Stačí malý doplnok, náušnice, náramok, alebo červené lodičky. Takáto kabelka má vyniknúť a nie splynúť v červenom mori od hlavy po päty. Veľmi pekne oživí čierne šaty, ale hodí sa aj ku bielej, zelenej, žltej čí modrej farbe. A keďže jar sa prebúdza, stačí v skrini namiešať tie správne kúsky a uvidíte, ako sa budú všetci za Vami obzerať!

Kam s červenou kabelkou?

Červené kabelky, tak ako ostatné kabelky, môžete nosiť kamkoľvek. Do práce, na bežný deň, na večer do mesta, ale aj na slávnostné príležitosti. Takáto kabelka nemusí byť celá červená, môže byť aj kombinovaná s inými farbami, so zlatými či striebornými aplikáciami, bordová, či vo farbe maršala- červenohnedá.

Prvý dojem je naozaj dôležitý. Preto si dajte záležať ako a s čím túto „ohnivú krásku“ zladíte. Ak stále váhate, či sa Vám hodí, alebo si nieste istá, či s ňou svoj outfit nepokazíte, nechajte sa inšpirovať filmovými hviezdami a pozrite s akou noblesou ich ony rady nosia. Veď práve vtedy strhnú na seba milióny zrakov a cítia sa tak grandiózne. Tak zažite to aj Vy vďaka kabelkám červenej farby!

Paleta je široká

Blíži sa jar a leto a to je práve obdobie, kedy treba tmavé ťažké kabelky vymeniť za niečo živé. Príval energie Vám preto prinesú červené kabelky. Na našom e-shope si môžete vybrať zo širokej ponuky, či sú to väčšie, lakované, viacfarebné, elegantné, listovky, alebo vždy obľúbené crossbody kabelky. Vo všetkých odtieňoch aj tvaroch.

Vďaka červeným kabelkám strhnete svoje okolie, no zároveň si udržíte rešpekt, pretože červené kabelky nosia iba odvážne ženy, ktoré vedia čo chcú no zároveň sú hravými mačičkami. Sú symbolom ženskosti, preto verím, že sme Vás inšpirovali. Dajte nám vedieť, pre ktorú z týchto šťavnatých kabeliek ste sa rozhodli Vy. Vybrali ste si už tú svoju?