Bordová kabelka – krásna a štýlová

Kabelka v dámskom šatníku je nezameniteľným kúskom, ktorý vždy oživí a dotvorí výsledný outfit. Či už ide žena do spoločnosti alebo na nákup či do práce, poprípade školy. Vždy si so sebou potrebuje zobrať určitý diapazón vecí, niekedy je ich viac inokedy menej, ktoré zaplnia priestor tohto významného módneho doplnku. Kabelka sa stáva predlženou rukou jej nositeľky. Pri jej výbere dbáme na rôzne aspekty ako je veľkosť, tvar či počet vreciek a preložiek. Medzi najdôležitejšie vlastnosti bezpochyby patrí farba. My sa na nasledujúcich riadkoch bližšie sústredíme na to, prečo sa rozhodnúť pre kabelku bordovej farby.

Výhody bordovej kabelky

Ak by sme chceli byť struční stačilo by napísať, že práve bordová kabelka je trendy a štýlová. Medzi popredné výhody kabelky v bordovej farbe patrí neutrálnosť v jej osobitosti. Sama o sebe tvorí výrazný prvok, ktorý sa hodí k outfitom rôznych farieb. Nijako nenarúša decentnosť tlmených farieb, ale na druhej strane ani neubíja farebnosť. Bordová farba je zároveň dostatočne praktická, nie je na nej vidieť jemné ošúchanie ani obnosenie. Bordová farba sa krásne vyníma ako na koži, či ekokoži, tak aj na syntetických materiáloch. Je taktiež vhodná na všetky príležitosti, či už ide žena do divadla alebo do potravín. Doplnok vo farbe bordó je krásny, štýlový a jedinečný. Predstavuje výrazný trend tohto obdobia, po ktorom by mali ženy siahnuť.

Tá pravá bordová kabelka

Ak ešte nemáte doma kabelku v bordovej farbe určite Vám odporúčame aspoň jeden takýto kúsok si do svojho šatníka zadovážiť, či už ako kabelku na rameno, crossbody či menšiu verziu od ruky. Krásna bordová farba je výrazná a zároveň jemná, hodí sa k ženám v akomkoľvek veku a určite spríjemní deň svojej nositeľke.