Červená kabelka? Nebojte sa jej

Červená - farba zmyselnosti, extravagancie, ale aj temperamentu. Tentokrát som sa pozrela na červené kabelky inak. Spravila som si malú sondu po obchodoch v meste, aby som vedela, aký je vlastne výber. Nenápadne som pozorovala aj ženy v meste, či vlastnia nejakú červenú kabelku. A tu je výsledok.

Červená kabelka kričí z výkladov

Možno sa Vám to nezdá. Poviete si, že je leto a hrá biela, ružová alebo žltá. Áno, ale červená kabelka je stále trendy. Leto praje tejto šťavnatej kráske. Prešla som viac obchodov a naozaj je dostupná a to vo viacerých odtieňoch aj prevedeniach. Veľké lakované, žiarivé červené, ale aj bordové odtiene stále čakajú na svoje majiteľky. A nielen elegantné, ale aj športové a ležérne prevedenia, ktoré sú vhodné na bežný deň.

Červená? Ale k čomu si ju vziať? 

Možno váhate milé dámy a máte rešpekt pred červenou kabelkou. Ale kedy inokedy si ju zaobstarať ak nie teraz? Práve leto je typické tým, že všetko hýri farbami. Preto sa kľudne hodí aj k farebnejšiemu outfitu. Zelené nohavice, žltá blúzka, biely kostým, to všetko si pýta nejaké oživenie. Práve červená kabelka je tou správnou voľbou. Vy, ktoré ste decentnejšie a konzervatívne vôbec nemusíte vešať hlavu. Aj elegantné dámy dokážu svoj čierny pracovný kostým oživiť takouto kabelkou. V tom prípade to ale už s červenou nepreháňajte, ale zvoľte si iba zopár červených doplnkov v podobe náušníc alebo červenej šatky.

Červená kabelka na 100 spôsobov

Vo viacerých obchodoch je kabelka červenej farby hrdou favoritkou. Moderná je práve vo väčšom prevedení s dlhými ušami, ktorú si jednoducho prehodíte cez rameno, ale takisto obľúbená grab kabelka, či stálica crossbody. Práve grab kabelky nosia hrdo už aj mladé dievčatá do školy, či dámy do práce. Červená crossbody kabelka vynikne pekne s džínami a jednoduchým tričkom, ku ktorým si obujete jednoducho tenisky. Kombinácií a variácií je mnoho, len sa netreba báť. Práve červená kabelka Vás odlíši od ostatných a vôbec nebudete pôsobiť nudne. 

Nezabúdajme ani na mladé maturantky, ktoré svoju „skúšku dospelosti“ práve skladajú. Práve tieto dievčatá si ulicami mesta vykračujú v krásnych elegantných šatách, farebných aj kvetinkových a v ruke držia červené listovky. Veru tak, aj na takúto príležitosť sa hodí decentná a elegantná červená listová kabelka, lakovaná, väčšia, menšia, do ruky, či cez rameno. Výber je naozaj pestrý.

Nestarnúca kráska 

Povedzme si úprimne. Keď si teraz kúpite červenú kabelku, tak určite zažiarite. Určite sa bude dať nosiť aj počas pochmúrnych jesenných dní, či tmavej studenej zimy. Takže vždy sa hodí, aby Váš outfit oživila a Vy ste tak mohli zažiariť.

Pozrite si tie najkrajšie červené kabelky na Bella kabelkách a vyberte si tú, ktorá sa Vám najviac páči. Veľká, malá, lakovaná, kombinovaná, či vzorová. Každá je naozaj kvalitná a trendy. Zdieľajte s nami, ktorá sa Vám páči najviac.