Kabelky do ruky... vždy po ruke. A to doslova

Aj Vy patríte medzi tie ženy, ktoré nerady nosia kabelku zavesenú cez rameno, pretože Vám stále padá a krčí Vám dokonale vyžehlenú blúzku či iné oblečenie? Móda je naozaj všestranná a módny návrhári myslia na každú z nás. Práve preto vymysleli kabelky alebo kufríky, ktoré sa nosia v ruke alebo zavesené cez lakeť. Môžeme kľudne hovoriť aj o trendy grab kabelkách.

Kráčame si ruka v ruke

Kabelky do ruky sú veľmi obľúbené a trendy. Stačí sa porozhliadnuť po meste a vidíte, ako si dámy hrdo kráčajú so svojou kabelkou v ruke. Hodí sa nielen k elegantnému, ale aj k ležérnemu outfitu. Takže keď idete do práce v elegantnom kostýmčeku alebo šatách, ale aj keď sa vyberiete po práci von s priateľmi, stačí si vziať do ruky svoju obľúbenú kamarátku.

Kabelka do ruky je jedna z kabeliek, ktorá nám dodáva sebavedomie, práve tým, že ju tak hrdo držíme v ruke. Vďaka nej sme viac vystreté a môžeme iba pozorovať, ako sa na nás okoloidúci pozerajú s obdivom. Tak to dodá energiu a úsmev každej z nás, čo poviete?

Ako si vybrať tú svoju?

Vždy premýšľajte, k čomu chcete kabelku nosiť. Rozhodovať sa môžete podľa farby, aby ste celkovo ladili alebo, aby kabelka bola tým kúskom, ktorý upúta. Keďže je leto, je dobré mať farebné prevedenia, ktoré sa dajú dobre kombinovať, ako béžová, hnedá, biela, modrá. No nezabúdajme ani na nesmrteľnú a najuniverzálnejšiu čiernu. Tá sa hodí naozaj ku všetkému a je veľmi obľúbená práve aj u mladých dievčat. A keďže leto je o farbách, tak práve teraz si môžete dovoliť viac experimentov a odvážnejších farebných kombinácií. Kabelka do ruky je typická krátkymi rúčkami a spevneným dnom, ktoré umožňuje praktickú manipuláciu pri odkladaní.

Nielen kvantita, ale aj kvalita

My ženy by sme mali najradšej kabelku v každej farbe, veľkosti, menšieho či väčšieho tvaru. Veru, lenže netreba zabúdať ani na kvalitu. Je dobré si zaobstarať jednu kvalitnú kabelku do ruky, ktorá sa nám hodí aj do práce, alebo keď ideme len tak do mesta. Práve koža je ten materiál, ktorý je kvalitný a vydrží aj viac sezón. V tom prípade nezabúdajte na potrebnú starostlivosť mäkkou navlhčenou handričkou prípadne kvalitným krémom. A pokiaľ natrafíte na dobrý výpredaj, či zľavu, vystačí Vám ešte aj na lacnejšiu verziu.

Cenovo dostupné sú práve materiály ako koženka alebo eko koža. Starostlivosť v tomto prípade je jednoduchá, umyť vlhkou handričkou, utrieť do sucha a udržiavať v čistote. Nech je už Vaša kabelka do ruky akákoľvek, vyberajte si ju starostlivo, s láskou a s citom. Veď ju budete nosiť iba Vy. A predsa každá z nás chce byť výnimočná. Kľudne zalistujte v módnych časopisoch a nechajte sa inšpirovať svetovými hviezdami.

Aj na našom webe si môžete pozrieť buď luxusnejšie kabelky do ruky značky Michael Kors, alebo cenovo prijateľné varianty „grab kabeliek“.

Stačí si len vybrať a už máte svoju kabelku do ruky v ruke.