Červené kabelky nielen pre „ohnivé“ ženy!

Volíte si aj Vy v prípade kabeliek len neutrálne tóny? Máte radi čierne či hnedé kabelky, ale neviete si na sebe predstaviť iné farby? To je rozhodne omyl a my sa Vás budeme snažiť presvedčiť, že aj červené kabelky majú rozhodne niečo do seba a vybrať si ju nemusí iba mladá tínedžerka. Krásne červené farby až od lakovanej až sýtej bordovej vyniknú najmä pri tmavom outfite, kde nie je výraznejšieho prvku.

„Červená? To nie je farba pre mňa.“ 

Takto sa to začína u väčšiny žien. Nie, červenú nechcem, pretože ... Skutočný dôvod je taký, že sa farby bojíte a radšej zostanete pri svojom stereotype – čiernej alebo hnedej kabelke , ktorou naozaj nič nepokazíte. Červená nie je len tá typická sýta farba, oveľa častejšie sa stretávame aj s tmavšími odtieňmi, ktoré označujeme ako pastelové.

Ak Vám doteraz ešte nikto nepovedal, že svojim outfitom ste rozžiarili celú spoločnosť, potom zrejme niekde robíte chybu. Nemusíte byť stredobodom pozornosti a obliekať si na seba vyzývavé oblečenie, celkom decentne a jednoducho sa dá zaujať aj výraznejšou kabelkou.

Čo môže symbolizovať červená kabelka? 

Pre mnohých je červená farbou akejsi dominancie. V prípade, že ste skôr tichšia povaha alebo ste viac v ústraní, práve červenou všetkých „dostanete“ a ukážete im svoju ráznosť. Pri pohľade na ženy vo Vašom okolí si určite môžete všimnúť, že práve dámy, ktoré majú určitú organizačnú a manažérsku funkciu.

Červená by teda pokojne mohla byť farbou, ktorou dokážete zmiasť vaše okolie alebo farbou, ktorou si vytvoríte podvedomý rešpekt. Prvý dojem je a vždy bude len jeden, dajte si preto záležať, aký bude vo Vašom prípade.

V ponuke nášho eshopu sa nachádza množstvo červených kabeliek, ktoré čakajú len na Vás. Menšie kabelky listové, ale aj väčšie grab kabelky či iné druhy kabeliek rozhodne dokážete ľahko skombinovať s Vašim outfitom.