Aké kabelky nosia aktuálne svetové celebrity?

S výberom vhodnej kabelky to môže byť v prípade niektorých žien pomerne problémové. Niektoré skutočne nevedia, ktorú kabelku si vybrať, pretože sledovanie módnych trendov ich príliš neláka, avšak vonkoncom nemajú záujem byť „pozadu“. Inšpirácia sa teda naskytá možno v prípade kabeliek, ktoré nosia aktuálne svetové celebrity. Sú to práve tie ženy, ktoré zvyknú byť stredobodom pozornosti, respektíve si nechcú dovoliť žiadne faux-pas. Poďme sa na tieto kabelky spoločne pozrieť.  

Kabelka do ruky bude vždy dominantná

Aj keď si to nechceme priznať, žena s kabelkou v ruke vždy pôsobí pomerne suverénne. Je to možno dané tým, že prehodenie dámskej kabelky cez rameno môže pôsobiť ležérne a dávate tým najavo, ako veľmi Vám záleží skôr na komforte, ako na samotnom výzore kabelky. Bez ohľadu na to, akú farbu má Vaša kabelka , ak ju budete nosiť v ruke, zaujmete. Farby však netreba podceňovať. Aktuálne letí najviac mahagónová, sýta červená alebo potom skôr odtiene modrej. Je tu jeseň a tomu treba prispôsobiť aj farby či vzory Vašich kabeliek. 

Malé kabelky pre tie najnutnejšie drobnosti

V minulosti sme si menšie a celkom malé kabelky zvykli vždy spájať len so slávnostnými udalosťami, kde tvorili akési gro Vášho outfitu. Idete na ples, predstavenie do divadla či na recepciu? Určite malú kabelku. Avšak malé kabelky nemusia mať len tento slávnostný podtón. Môžu byť pokojne aj celkom všedné – využiteľné aj na menej „slávnostné“ príležitosti. Ženy majú často v rukách obrovské kabelky, ktoré však nemajú využitie. Často do nich dajú len telefón, peňaženku či zopár najnutnejších líčidiel. Potenciál kabelky teda vôbec nie je naplnený. Niektorým ženám skutočne veľké kabelky nesvedčia. Zbytočne ich rozširujú alebo zväčšujú a potom je celkový dojem z outfitu ženy pomerne negatívny.

Nerobte tieto chyby aj Vy a vyberajte si kabelky, ktoré sú vhodné pre Vašu postavu a ročné obdobie. Od toho sa odvíja predovšetkým vzor či farba kabelky.