Trendy pre jesenné kabelky 2015?

Čo by to bola za jeseň, ak by nepriniesla nové trendy v oblasti módy a módnych doplnkov? Aj túto jeseň sa máte na čo tešiť! Kabelky sa nesú v znamení farieb, a tak pokojne môžete zabudnúť na rôzne pochmúrne odtiene, ktoré z Vás robili ešte staršiu dámu, ako ste v skutočnosti. Vyberať si budete zo živších farieb a strihov kabeliek, z ktorých vyžaruje práve ich dokonalý dizajn. Potom je už len na Vás, ako to spojíte aj s Vašim outfitom.

Očarte s novou kabelkou

Ako sa vraví, kabeliek a topánok nikdy nie je dosť. Určite to poznáte, keď sa pozeráte do svojho šatníka a zisťujeme, že predsa len by mohla pribudnúť aj ďalšia nová kabelka alebo ďalšie nové topánky. Čas na kúpu novej kabelky je prakticky vždy. Tie jesenné Vás prekvapia svojim objemom, ktorý pokojne označujeme za „kráľovský“ a taktiež aj svojim jednoduchým, no nadčasovým dizajnom, na ktorom hádam nie je čo pokaziť.

Nosenie kabelky sa nemení a teda trendy nahovárajú, že kabelky v ruke budú vždy tie TOP. Medzičasom stúpa predaj kabeliek cez rameno, avšak klasické kabelky ako grab kabelky či listové kabelky majú svoje nezameniteľné miesto u každej ženy.

A čo farby kabelky – zmenili sa?

V úvode sme už naznačili, že farby jednotlivých kabeliek sú skôr živšie, ako príliš tmavé. Majú tendenciu ženu rozžiariť a celkovo zanechať veľmi živý a dynamický dojem. Drvivá väčšina žien aj na jeseň preferuje najmä hnedé a bordové kabelky, pričom pozornosti neuniknú ani modré či žlté klasické elegantné kabelky . Farieb sa skutočne nemusíte príliš obávať. Bez ohľadu na Vás vek si pokojne môžete dovoliť k Vášmu outfitu aj inú farbu, ako je len čierna. Ak ste doteraz boli zvyknutá práve na tento odtieň, skúste ho aspoň na chvíľku vymeniť a uvidíte, ako na to zareagujú Vaši známi. My veríme, že aj takéto kabelky nájdete práve v našom eshope BellaKabelky.sk