Crossbody kabelky alebo kabelky cez rameno - viete ich správne nosiť?

Mnohé ženy s nimi majú jednoducho problém. Crossbody alebo kabelky cez rameno sú špecifickým typom kabeliek, ktoré „nejdú“ každej žene. Jednoducho na nosenie kabelky cez rameno musíte mať postavu, inak to nejde. Niektoré ženy zvykne takáto kabelka rozširovať, iné zužovať, pri niektorých ženách crossbody kabelka vyzerá ako zbytočný doplnok, ktorý mohli vymeniť za klasickú napríklad listovú kabelku alebo grab kabelku, pri iných je zasa tento typ kabelky neodmysliteľnou súčasťou outfitu.

Je crossbody kabelka aj pre Vás?

V prvom rade si uveďte na pravú mieru jej nosenie, respektíve vzhľad takejto crossbody kabelky. Štandardne tento typ kabeliek disponuje veľkými „ušami“ – teda ramienkami, za ktoré môžeme kabelku uchopiť. Nemáte tu však len tieto dve klasické ramienka – kabelka disponuje aj jedným veľkým, ktoré slúži na preloženie cez rameno. Práve kvôli tomuto ramienku je kabelka cez rameno taká špecifická a to ju odlišuje od ostatných. Poďme však k samotnému noseniu. Ak už sa pre kabelku cez rameno rozhodnete, určite jej vlastnosti využite. Kabelka disponuje dostatočne veľkým priestorom, často je logicky rozdelená aj na viacero časti a schovaných odkladacích priestorov. Kabelku budú vyhľadávať predovšetkým moderné a štýlové ženy. Nie je určená ani tak pre dámy vo vyššom veku, naopak potešia sa jej tínedžerky a ženy nad hranicou dospelosti. Je skvelá tak na prechádzku, nákupy, ale aj do práce či školy. Všetko je to otázkou najmä samotného farebného prevedenia a dizajnu kabelky. 

Aj tieto kabelky cez rameno zaujmú!

Nosia sa skutočne rôzne. Do pozornosti by sme Vám dali predovšetkým kabelky s vybíjanými doplnkami ako sú lebky či kamene, ale aj kabelky cez rameno s bočnými vreckami či s otočným zámkom. Tieto typy kabeliek sú v súčasnosti veľmi trendy a ženy ich obľubujú. Vyberať si pritom môžete aj z veľmi širokej škály farebných kombinácií a odtieňov farieb. Práve vďaka tomu sa kabelky skvele kombinujú s Vašim outfitom a je prakticky nemožné, aby ste sa nevedeli zladiť. Kabelku cez rameno si môžete vybrať v prípade kabátu, letných šiat, ale aj saka. Závisí to od jej veľkosti, dizajnu a farby. Aj tu platí, že tou najľahšie kombinovateľnou je kabelka v čiernej či hnedej farbe. Nebojte sa však ani „odvážnejších“ farieb a siahnite po krásnej bordovej alebo azúrovej kabelke.

Crossbody alebo kabelky cez rameno u nás! 

Crossbody alebo kabelky cez rameno sa nachádzajú aj v našej ponuke. Tá je dostatočne široká na to, aby uspokojila predstavy každej ženy. Tento typ kabeliek je všeobecne považovaný za veľmi univerzálny, na čo si veľmi rýchlo zvyknete.