Fejk či originál? Za kabelku stojí priplatiť si!

Bez kabelky sa nepohneme takmer nikam. Nosíme v nich všetko potrebné aj nepotrebné. Je to pre nás módny doplnok, ktorý vždy ladíme s oblečením, aby sme tak vyzerali dokonale. O kabelkách Michael Kors sme už popísali viacero článkov. Detailnejšie sme ich rozobrali podľa typu, farby, materiálu aj príležitosti, na ktorú sú určené.

Prečo nie fejk?

Dnes by som sa chcela pozrieť trošku „pod zúbok“ fejkom a ozajstným značkám. Nepovažujem sa až za takú svetom zbehlú odborníčku, ale rozoznať fejk od pravosti, to vie iste každý, kto sa lepšie vyzná v móde. No väčšinou sa tak môžete presvedčiť kontrolou idetifikačného čísla, ktoré by každá luxusná kabelka či peňaženka mala mať.

Viac či menej vydarené imitácie prestížnych firiem, napodobneniny luxusných kabeliek – tak to sú „fejky“ - fenomén dnešnej doby. Mnohé ženy ich s obľubou vyhľadávajú, práve kvôli nízkej cene a pocitu, že vlastnia niečo originálne. Možno viaceré z Vás vlastnia v šatníku práve takú napodobneniny a hovoríte si: „No a čo?“ a iste sa stotožníte s tým, že mať takú napodobneninu nieje predsa nič zlé. Kvalita a napokon aj nie vždy vydarený vzhľad či prestíž hovoria za všetko a teda priplatiť si za originálnu kabelku určite stojí za to.

Trapas za prijateľnú cenu

Michael Kors je silná a svetová značka. Ženy po celom svete túžia mať práve kabelku tejto vychytenej značky. Práve značka MK dodáva prestíž, luxus, eleganciu a vysokú kvalitu.

Ktorá z nás by ju nechcela mať? Hmm, nieje lepšie zájsť na blšák a dohodnúť sa s milým ujom na skvelej cene? A potom už len hrdo vyraziť do mesta a popýšiť sa s novým „pravým“ kúskom. No poviem Vám, nechcela by som zažiť tú hanbu, keď sa mi odtrhne pútko alebo sa rozdvojí zips, či ošúcha materiál. Možno aj Vy máte radšej viac kabeliek, vo všetkých farbách a štýloch, ale zaručene kvalita prevyšuje kvantitu. Preto si radšej zadovážte jednu, prípadne dve naozaj kvalitné kabelky, ktoré ani rokmi nevyjdú z módy a nestratia zo svojho kúzla. Práve tu sa hodia slová mojej babky, ktorá hovorila: „Lacné mäso, riedka polievka“ . A naozaj to platí!

Sila značky Michael Kors 

Kabelky Michael Kors sú cenovo dostupné už aj u nás. Takže nemusíte siahnuť až tak hlboko do peňaženky, aby ste si zadovážili naozaj pravú a kvalitnú kabelku. Takýto kúsok sa predsa dedí a nieje iba na jednu sezónu. Kabelky Michael Kors sú prepracovaním aj materiálom veľmi kvalitné kabelky. Ak si vyberáte kabelku Michael Kors, vyberajte s rozumom. Vyberte si jednoduchší model, aby sa dala kombinovať s viacerými kúskami Vášho šatníka. Najlepšie kombinovateľné farby sú hnedá, čierna a sivá.

A pre ktorú kabelku sa rozhodnete Vy?

To, či bude Vaša kabelka naozaj pravým originálom, alebo len lacnou imitáciou, o tom rozhodnete iba Vy. Ale prečo si nevybrať to najlepšie? V našom internetovom obchode Vám prinášame široký výber kabeliek Michael Kors. Vyberte si tú pravú!

Chceli sme Vám svet kabeliek ukázať aj z inej strany. Čo na to hovoríte Vy? Ste zaručene za originály alebo proti „fejkom“ nemáte žiadne výhrady? Zdieľajte s nami Vaše názory.