Že elegantné kabelky nie sú pre Vás? Presvedčíme Vás o opaku

Elegancia tu vždy bola a vždy bude. Niekedy sa spája v súvislosti s luxusom, ale nie vždy je to pravda. Pretože pekný kostým, či elegantné lodičky nemusia byť vždy hriešne drahé. Však milé dámy? A čo tak elegantné kabelky? Máte už nejakú doma? Aj módni návrhári prechádzajú rôznymi obdobiami módy. Elegancia sa taktiež mení a nejde len o strohé strihy, či kabelky. Dnešná elegancia je naozaj pestrá, ženská a taktiež hravá.

Podľa čoho si vybrať elegantnú kabelku? 

Základom elegancie je čierna. V tomto prípade je čierna kabelka na správnom mieste. Je to farba, ktorá je v elegancii nadčasová a nestarnúca. Každá dáma by mala mať takúto jednu čiernu elegantnú kabelku, ktorá sa hodí čí do práce, na spoločenskú udalosť, alebo na najbližšiu vernisáž. Výber je dnes naozaj pestrý. Je na Vás, či sa rozhodnete kabelku nosiť v ruke ako grab kabelku, prípadne cez rameno. Obe varianty sú dobré a keď si vyberiete správne, aj elegantná kabelka môže byť krásnym šperkom.

Buďte o krok vpred

Móda je hravá a elegancia už dávno nieje niečo strohé. Kľudne si oblečte jednoduché šaty, dajte si svoje obľúbené džíny a sako, k tomu lodičky a elegantnú kabelku. Uvidíte, že vyzerať šik a elegantne nemusíte, len keď si na seba navlečiete strohý sekretársky kostým. Veľmi obľúbené a módne sú grab kabelky do ruky. Pôsobia naozaj skvelo a keď ich držíme v ruke, nehrbíme sa tak, ale sa viac vystierame a to pôsobí oveľa ženskejšie.

Elegantná kabelka má viacmenej jednoduchý strih. Zbytočné aplikácie jej na kráse nepridajú. Väčšinou ju zdobia spony zlatej alebo striebornej farby, prípadne sú to ozdobné zipsy.

Aj elegancia hýri farbami 

Ak máte rady farby, máme pre Vás dobrú správu. Elegantné kabelky kúpite vo všetkých farbách. Okrem čiernej je veľmi obľúbená hnedá, sivá, červená, ale teraz v lete je to aj biela, žltá, či modrá. Taktiež sú obľúbené kabelky s kombináciou viacerých farieb. No nezabúdajte, že v jednoduchosti je krása. Všetko, čoho je na kabelke veľa, pôsobí neraz rušivo. 

Aký materiál sa vybrať?

Pri kúpe kabelky pozeráme často na jej dizajn. Ale aj materiál je podstatný. Ak nosíme kabelku často a máme prácu, ktorá nás reprezentuje, je dobré zainvestovať do kvalitnej koženej kabelky. Investícia sa iste oplatí. No kabelky sú často vyrobené aj z matnej alebo pololesklej eko kože. Ak však chcete viacero takýchto elegantných kúskov, popozerajte výpredaje alebo siahnite po cenovo dostupných modeloch. Pre milovníčky značiek máme dobrú správu. Značka Michael Kors ponúka tiež veľa krásnych elegantných modelov.

Pozrite si našu a skúste si vybrať tú svoju. Budeme radi, keď nám napíšete, ktorá sa Vám páči najviac. Tešíme sa.