Mini ruksaky hlásia návrat: 3 dôvody, prečo by ste ich mali nosiť

Jedným z krásnych trendov, ktoré možno čoskoro predbehnú v obľúbenosti dámske kabelky, sú mini ruksaky. Ak rozmýšľate, že si jeden z nich zaobstaráte, no ešte stále nie ste presvedčená o ich jedinečnosti, dávame Vám do pozornosti 3 dôvody, prečo by ste si mini ruksaky mali zaobstarať čím skôr.

Praktickosť na jednej strane a štýlovosť na strane druhej

Najlepšou vlastnosťou mini ruksakov je, že sú praktické. Schováte do nich všetko, čo potrebujete a možno i čosi naviac, nezavadzajú Vám a sú maximálne pohodlné na nosenie.  Mini ruksak je v súčasnosti zároveň aj štýlovou záležitosťou. Možno ste si aj vy všimli, že čoraz viac žien po meste behá s roztomilým trendy ruksakmi na chrbte.

Pri výbere mini ruksakov sa fantázií medze nekladú a módny dizajnéri to pri navrhovaní mini ruksakov naplno roztočili. Nosia sa predovšetkým kožené mini ruksaky, ktoré majú jednoduché, elegantné prevedenie. Žhavým trendom sú však aj semišové, látkové s nápismi a nášivkami či originálnou potlačou. Ak chcete byť pravou trendsetterkou, vyberte si ruksak v metalických odtieňoch zlatej alebo striebornej farby.

Okrem toho dokážete mini ruksaky zladiť naozaj s čímkoľvek. Mini ruksaky, preto nemusia byť len módny doplnok, s ktorým sa vyberiete do práce, mesta či školy. Ak máte vycibrený vkus, mini ruksaky dokážete zladiť aj k elegantnejšiemu outfitu, v ktorom dominujú lodičky.

Voľnosť pohybu a najmä rúk všade, kam sa len pohnete

A samozrejme daľším dôvodom, prečo si zaobstarať mini ruksaky, súvisí tak trochu aj s blížiacou sa zimou. Vďaka mini ruksaku budete mať obidve ruky voľné a prichystané na prípadný šmyk na ľade a následný tvrdý dopad. Ale teraz vážne.
Ak aj vy krúžite po meste niekoľko hodín ako orol, zháňate a vybavujete všetko možné, potom určite budete chcieť niečo, čo nebude visieť na vašom predlaktí či ramene , zošuchovať sa Vám a maximálne zavadzať. Mini ruksaky Vám to umožnia.  
Mini ruksak je vlastne „hands free“ organizér a všetko, čo potrebujete je bezpečne uložené presne tam, kde to potrebujete - na chrbte. Vďaka tomu môžete horlivo rozkladať rukami, odpisovať na blikajúce správy na Vašom telefóne alebo naháňať zmeškaný autobus na ceste do školy či práce.

Uľavíte nielen sami sebe, ale aj chrbtici

Ruku na srdce, dámy, ktorá z Vás sa ani raz neposťažovala, že ju z nosenia ťažkej kabelky bolí rameno či chrbát? Pri nosení kabelky máme tendenciu sa nakláňať na jednu stranu, podľa toho, na ktorom ramene alebo v ktorej ruke ju nosíme. A presne z toho pochádzajú tie bolesti.
Mini ruksaky nie sú len jednorazová módna vychytávka, ale sú to aj akýsi „zdravotní pomocníci“. Akonáhle vymeníte kabelku za mini ruksak, Vaša chrbtica sa Vám poďakuje. Mini ruksaky totiž nosíme na chrbte upevnené popruhmi na oboch ramenách, vďaka čomu napomáhajú správnemu držaniu tela.