Zamilujte si skutočné skvosty medzi kabelkami – štýlové crossbody

Nepísaným pravidlom každého dámskeho šatníka je, že každá žena by v ňom mala mať aspoň dve kabelky. Jednu na bežné nosenie a jednu slávnostnejšiu. Niektorým ženám to môže vyhovovať, iné hľadajú aj zlatú strednú cestu. A tou sú práve crossbody kabelky.

Crossbody kabelky si zamilujete už na prvý pohľad. Keď ich raz vyskúšate, verte nám, že sa ich nebudete chcieť vzdať. Čaro crossbody kabeliek tkvie v tom, že sú veľmi univerzálne a hodia sa k čomukoľvek.

Viete, ako správne nosiť crossbody kabelky?

Ako iste viete, názov „crossbody“ je odvodený od spôsobu ich nosenia. Crossbody kabelky sa nosia krížom cez telo. Tento štýl nosenia je možný vďaka ich dlhému nastaviteľnému remienku. Možno i Vám napadla otázka, ako crossbody kabelky nosiť?  Rozhodujete sa či crossbody kabelku nosiť radšej na boku, vzadu, vyššie či nižšie?

Pravdupovediac, neexistuje univerzálne pravidlo, ktoré by prikazovalo štýl nosenia crossbody kabeliek. Ak Vám vadí mať crossbody kabelku posunutú viacej vzadu alebo sa bojíte, že by Vám takýmto spôsobom niekto ľahko vykradol jej obsah, noste ju radšej viac posunutú dopredu.

Čo sa týka dĺžky remienka, uistite sa, že nie je príliš dlhý. Nízko visiace crossbody kabelky Vás môžu pri chôdzi nepríjemne obťažovať a navyše to vypadá aj neesteticky. Dĺžku remienka si musí nastaviť každá žena individuálne tak, aby crossbody kabelka pri chôdzi „neskákala“ no na druhej strane, aby bola stále blízko a po ruke.

Skvelý rozmer – lepšia prehľadnosť

Všetky ženy to veľmi dobre poznajú – čím väčšia kabelka, tým sa do nej snažíme napratať, čo najviac. A teda mnohokrát v nej nosíme veci, ktoré v skutočnosti ani nepotrebujeme. Keď chceme z nej vytiahnuť niečo, čo naozaj potrebujeme, kabelka sa v okamihu zmení na čiernu dieru. A tak sa v nej len zúfalo prehrabávame a prehrabávame...

Zato crossbody kabelky majú ideálny rozmer – ani veľký a ani príliš malý. Preto pri crossbody kabelkách nemáte nutkanie napchať do nich menšieho slona. Okrem toho majú crossbody kabelky lepšie členené vnútro, preto budú všetky Vaše drahocennosti pekne uložené a nájdete ich vždy na rovnakom mieste.

Crossbody kabelky využijete na všetky príležitosti

Crossbody kabelky sú už na pohľad veľmi príťažlivé. Veľmi jednoducho nimi oživíte akýkoľvek outfit. Keďže sú menšie a decentné, môžete si ich so sebou zobrať naozaj kamkoľvek - či už idete na koncert, na párty, na oslavu narodenín, do divadla alebo len tak do mesta.
Pri neformálnych udalostiach si môžete dovoliť s crossbody kabelkami zaexperimentovať. Pokojne si vyberte crossbody kabelky hýriace farbami a originálnou potlačou. Veľmi trendy sú crossbody kabelky s kvetinovým motívom alebo s nádherným vzorovaním.