Hurá, späť do lavíc s trendy batohom do školy

Leto a prázdniny mávajú všetkým školopovinným na rozlúčku a školské brány s radosťou otvárajú svoju náruč. Znova je tu ten známy čas a rituál zháňania školských pomôcok a batohov do školy naplno odštartoval. 

Aj keď je návrat do školy pre mnohých z vás postrachom a máte z neho menšie mindráky, skúste si spríjemniť prvé školské dni výberom štýlového batohu do školy. Jedinečné a trendy batohy do školy už na teba čakajú a ver, že ti vyčaria úsmev na tvári. Tak neváhaj a blysni sa v prvý školský deň spolu s našimi úžasnými batohmi do školy.

Kožená elegancia 

Kožené batohy do školy nikdy nevyjdú z módy. Sú jednoducho nesmrteľné a naviac vypadajú luxusne. Koža je dokonalou alternatívou k bežným polyesterovým/nylonovým materiálom. Kožené batohy do školy sú pre teba tou správnou voľbou ak hľadáš kvalitu, trvácnosť či nadčasový štýl. Vďaka týmto silným stránkam ti kožené batohy do školy ponúknu lepšiu ochranu všetkých vzácností, ktoré v nich nosíš. Príťažlivý tvar, nápadité zdobenie, zlaté detaily či oversize zipsy a strapce – to všetko je teraz IN.

Sladká romantička 

Aj keď sa leto definitívne končí, nič ti nebráni v tom mať slnkom zaliate kvetinové pole stále so sebou. Typicky dievčenské, roztomilé vintage batohy do školy s potlačou kvetiniek, motýlikov a vtáčikov, doplnené o módne „baby blue a baby pink“ farby z teba spravia trendsetterku.

Hravé polka bodky

Polka bodky sú trendy, a to za každých okolností. Tento štýl je skutočne populárny a nikdy nestráca na svojej jedinečnosti. Batohy do školy s roztomilými bodkami a pestrými farbami sú skvelou voľbou pre hravých, kreatívnych a optimisticky naladených študentov. Priestranné vnútro a drobnejšie priehradky pre ľahšiu organizáciu školských pomôcok a učebníc určite ocení každý študent. Navyše  s nepremokavým a odolným materiálom hravo zvládneš cestu do školy aj v nepriaznivom počasí.

Nežná rockerka

Si rockerka telom i dušou , ale k tvojmu dokonalému vzhľadu ti chýba ideálny batoh do školy? Perfektné spojenie elegancie, štýlového puncu, nežnosti a rebelskej tvrdohlavosti nájdeš skryté v úžasnom batohu do školy Miss Lulu.

Svieža klasika

Nie si žiadny módny maniak a vlne módnych trendov sa úspešne vyhýbaš? Hľadáš klasiku a od svojho batohu do školy vyžaduješ maximálne pohodlie, dostatočný priestor a praktickosť? Si na správnom mieste. Klasické batohy do školy sme však povýšili na trochu iný level a dodali sme im viac šmrncu. Svieže farebné kombinácie pre baby i chalanov, jedinečný dizajn, čisté línie, kvalitný a odolný materiál ti zaručia, že tvoj batoh do školy nezničí ani tona učebníc.