Kabelka cez rameno - skvelý dámský doplnok!

Ak ju ešte nevlastníte, potom sa Vás možno posnažíme presvedčiť. Kabelka cez rameno, kabelka cez plece či crossbody kabelka – to všetko sú názvy tej istej kabelky. Aj keď už zo spomenutého názvu cez rameno či cez plece vyznieva, že kabelka je určená len na nosenie práve týmto štýlom, nie je tomu skutočne tak. Pokojne si kabelku môžete nosiť v rukách, keďže táto dámska kabelka disponuje aj klasickým „držaním“.

Prečo siahnuť po kabelke cez plece?

Kabelka cez plece más svoje nesporné výhody. Je veľmi univerzálna a ponúka široké možnosti využitia. Drvivá väčšina kabeliek cez plece je vyrobená v neutrálnych farbách a odtieňoch, ktoré sa veľmi ľahko kombinujú s ostatnými farbami a ponúkajú tak absolútnu univerzálnosť. Kabelku cez rameno si vyberajú najmä nežnejšie ženy a tie, ktoré často označuje za konzervatívne. Je to aj z toho dôvodu, že hľadať extravaganciu v týchto kabelkách je prakticky nemožné. Do kabelky sa vmestí takmer všetko, čo potrebujete mať pri sebe, avšak nečakajte od jej objemu zázraky. Je veľmi ľahká a ľahkou by mala zostať aj po naplnení Vašou peňaženkou, smartfónom či inými doplnkami. Crossbody kabelka sa skvele hodí na klasické prechádzky, ale taktiež ju využijete aj do práce či školy. U väčšiny žien tvorí kabelka cez rameno neodmysliteľnú súčasť ich letného outfitu.

Hlavné výhody, ktoré ponúka crossbody kabelka

Medzi hlavné výhody kabelky cez rameno rozhodne patrí jej univerzálnosť. Ako sme už vyššie spomenuli, nosiť ju môžete prakticky kdekoľvek. Skvele sa hodí najmä na prechádzky a to najmä počas letného obdobia. Crossbody kabelka zapadne do akéhokoľvek outfitu, v ktorom chcete zaujať v spoločnosti a najmä sa cítiť pohodlne. Práve pohodlie a komfort, ktorý pociťujete pri tejto kabelke cez plece, je jej hlavnou devízou. Kabelka cez rameno by aj kvôli týmto vlastnostiam nemala u Vás chýbať.

Ak kabelku cez rameno, tak na BellaKabelky.sk

Na BellaKabelky.sk máme v ponuke kabelky cez rameno skutočne veľké množstvo crossbody kabeliek, ktoré Vás zaujmú svojim vzhľadom – farbami, tvarom či materiálom. U nás nájdete len kvalitné kabelky cez plece, ktoré sa stanú Vašimi vernými spoločníčkami. Veríme, že si aj Vy vyberiete svoju crossbody kabelku práve u nás!