Kabelka nie je sklad. Kedy treba vytiahnuť väčšiu tašku?

Kabelky sú módnou záležitosťou, ktoré rovnako ako oblečenie, podliehajú najnovším módnym trendom. Je to ten tip doplnku, ktorý má reprezentovať náš osobitý štýl, osobnosť a cit pre módu. Kabelky predstavujú imidžovú záležitosť, preto by nemali byť napratané zbytočnosťami na prasknutie.

Keď ani tá najväčšia kabelka nestačí

Dámske kabelky sú čiernou dierou, v ktorej zmizne všetko, čo do nej hodíme. Kabelky ládujeme zbytočnosťami , ktoré mylne považujeme za potrebné. Veď, čo keby náhodou... A tak sa v našej kabelke zrazu okrem kľúčov, peňaženky, mobilu, diára a vreckoviek objaví celá kozmetická taštička, parfém, dáždnik, svetrík, množstvo papierov, nabíjačka, kefa na vlasy či manikúra. Ak by ste do nej hodili betónovú tvárnicu, asi by ste si to pri tom množstve vecí ani len nevšimli.

Následne sa Vám po pár noseniach odtrhne pútko, roztrhne zips a švíky začnú praskať. Áno, aj tá najkvalitnejšia kabelka pod tlakom neuveriteľného množstva zbytočností, sa jednoducho rozpadne. A to teda vôbec nepoteší najmä, ak je kabelka dizajnovým kúskom.

Štýlové tašky, vďaka ktorým budete mať všetko po ruke

Jedna vec je bordelárstvo a druhá, praktickosť. Ak ste žena, ktorá nerada zostane zaskočená a radšej je pripravená na akúkoľvek životnú situáciu, bolo by rozumnejšie sa zamyslieť, či nie je lepšie vymeniť kabelky za účelové tašky. Do tašky sa vám zmestí všetko od peňaženky až po notebook.

Veľkou výhodou tašky je, že ich vnútro disponuje množstvom priehradiek , ktoré Vám uľahčia organizáciu všetkých vecí a tiež Vám pomôžu udržať poriadok. Už sa viac nebudete musieť zúfalo prehrabávať a hľadať, kam ste tie kľúče hodili. Pripnete si ich na karabínku, mobil zas uložíte do malého vrecka a takto jednoducho, vďaka priestrannej a prehľadnej taške , skrotíte celý obsah.

Mamičky to poznajú najlepšie

    O množstve vecí, ktoré mamičky potrebujú napríklad na takú bežnú prechádzku s dieťaťom, by mohli napísať doslova román. Veď predsa treba zbaliť všetko (ne)potrebné pre dieťaťa a ešte niečo aj pre seba. Dilema nastáva pri otázke, kam to všetko uložiť. Rady by ste si zobrali svoju štýlovú kabelku, ale kam potom s detskými vecami? Riešením sú ultra moderné, praktické tašky pre mamičky . V nich sa nájde dostatok miesta nielen na veľké množstvo detských vecí, ale zmestíte do nich aj mobil, kľúče, dáždnik, diár či menšiu kozmetickú taštičku.