Kabelku Michael Kors si zaručene vyberie každá!

Michael Kors je módna značka, ktorá je známa po celom svete. Predstavuje luxus, kvalitu a prestíž. Nejedna z vás milé dámy by chcela mať vo svojom šatníku práve takúto značkovú kabelku, s ktorou by sme vždy udávali trendy a boli tak o krok vpred. Ženy po celom svete milujú tieto luxusné kabelky. A čo tak si náš sen premeniť na skutočnosť?

Kabelka Michael Kors na 100 príležitostí

Luxusné kabelky Michael Kors sú na našom trhu dostupné v mnohých prevedeniach. Štýl a elegancia sú charakteristickým znakom kabeliek tohto amerického módneho návrhára. Nekompromisná kvalita a špičkové materiály sú to, čo z kabeliek Michael Kors robí svetovú značku. Pokiaľ preferujete kufríkovú kabelku do ruky, máte možnosť si vybrať z kolekcie Ciara alebo Astrid od Michael Kors. Ich spoločný znakom je, že sa dajú nosiť do ruky. Kvalitné prepracovanie spolu s ozdobnými dekoračnými detailami im dodávajú prudkosť elegancie. Sú pevné a krásne držia tvar. Každú z nich zdobí prívesok MK, či už v zlatom alebo striebornom prevedení.
Dámy, ktoré preferujete menšie kabelky, siahnite po rade Hudson. Sú to kabelky v malom praktickom a elegantnom  prevedení. Na prednej strane zdobí tieto kabelky logo MK v tvare pečate. 

Kabelka cez rameno nesmie chýbať! 

Ak milé dámy máte rady kabelky, ktoré sa jednoducho dajú nosiť na pleci, v tom prípade odporúčam vybrať si z kolekcie Bedford, Colgate alebo Fulton. Jednoduchý dizajn s ozdobnými aplikáciami ako sú strapce, retiazky či dekoračné spony robia z týchto kabeliek hotové skvosty. Moderný look si však neraz vyžaduje aj kabelku crossbody. A práve tu naša cesta svetom kabeliek Michael Kors pokračuje. Hamiltonky alebo Hudson crossbody kabelky sú krásne, malé a štýlové. Rôzne prevedenia, farby a materiály dávajú tak väčší výber, aby Váš outfit vyzeral dokonale.

Do práce alebo na každý deň?

Ak potrebujete väčší úložný priestor a pohodlné nosenie, jednoznačne odporúčam radu Jet Set alebo Lilly. Kabelky sú populárne pre ich jednoduchosť, štýlovosť a kvalitu. A preto sú vhodné na každodennú príležitosť.
Michael Kors myslel aj na dámy, ktoré občas potrebujú ísť na nejaký večierok či podobnú príležitosť a byť tak stále elegantné. Rada Item wristlet prináša kabelky, ktoré sú ako doplnok malé, praktické a štýlové. Sú vhodné na najpotrebnejšie veci, ktoré nám na večierku či párty nesmú chýbať.

Ktorá bude tá Vaša?

Kabelky Michael Kors s obľubou nosia dámy po celom svete, počnúc celebritami a vysoko postavenými dámami. Verím, že sme Vám aspoň trošku priblížili, kde všade môžete aj Vy kabelky tejto prestížnej značky nosiť. Aj keď zrovna nie ste celebrita alebo vysoko postavená dáma, Michael Kors kabelky sú už cenovo dostupné aj pre Vás. Tak vyberte si tú svoju a nechajte sa okúzliť jej krásou!