Kabelky cez rameno – prečo budú stále trendy?

Kabelka cez rameno je azda najbežnejšia kabelka, ktorú my dámy vlastníme. Nosíme v nej všetko potrebné a občas aj nepotrebné, veď čo ak by sa náhodou niečo zišlo? Najväčšou výhodou kabelky cez rameno je azda to, že je praktická a všestranná. Typické sú pre ňu dlhé a pevné ramienka, a tak do nej zmestíme dokumenty, šminky, knihy, ale aj menší nákup. S obľubou ich tak ženy nosia jednoducho prehodené cez rameno, prípadne zavesené na predlaktí či uchytené v ruke.

Prečo je tomu tak?

 

Móda sa neustále mení a my samozrejme nechceme zostávať v úzadí. Kabelka cez rameno je však kúsok, ktorý bude stále trendy. Preto odporúčam zadovážiť si aspoň jeden kvalitný kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy. Čierna farba je aktuálna vždy. Či už je to v lete alebo v zime. A čo sa modelu týka, zaručujem Vám milé dámy, že takzvaná elegantná kabelka cez rameno sa hodí ku každému outfitu.

Hovorí sa, že my Slovenky sme dosť konzervatívne, preto si vyberáme väčšinou čiernu, hnedú, sivú alebo béžovú kabelku. Chceme, aby sa predsa hodila ku každému outfitu a na každú príležitosť. No je to iba mýtus, alebo je to fakt? Každá z nás predsa rada vynikne v dave a preto si my ženy vyberáme čoraz častejšie sýte a žiarivé farby. Čierna je fajn, nepochybne, ale občas je to nuda. A práve kabelka cez rameno nám dáva príležitosť na tisíc možností, ako z tejto každodennej nudy vyjsť. Už aj módny návrhári sa zhodli v tom, že kabelka nemusí ladiť s topánkami, takže môžeme experimentovať stále viac a viac. Kabelka cez rameno má svoje popredné miesto v našom šatníku práve preto, že ju môžeme ľahko kombinovať s tým, čo máme oblečené. Jednoducho zapneme, prehodíme cez rameno a vyrazíme do práce, školy či na nákup.

Akú kabelku cez rameno si vybrať?

Najskôr si určite, či ste skôr elegantný alebo športový typ. Ak chcete nosiť kabelku predovšetkým do práce, školy, či do mesta, siahnite po elegantnej kabelke. Vyberať tak môžete z množstva farieb a veľkostí. Ak ste však športový typ, a chodíte rady do fitka, či s dieťaťom na prechádzky, vyberte si radšej športovú kabelku. Crossbody kabelku môžeme smelo zaradiť do kategórie kabeliek cez rameno. Tento módny druh kabelky je v poslednej dobe veľmi obľúbený hlavne u mladších dievčat, ale takisto aj u žien, ktoré chcú byť stále trendy. Crossbody kabelka má väčšinou dlhé ramienko, ktoré sa dá posúvať a jednoducho prispôsobiť našej postave. Nosí sa prehodená krížom cez rameno, čo nám tak umožňuje mať voľné ruky. Skvelo sa hodí k akémukoľvek outfitu. Hlavne v lete pekne vyznie k dlhej sukni, šatám, ale takisto aj k džínsam, no v každom ročnom období si nájde svoje zastúpenie u žien. Malé, elegantné, športové, farebné, myslím, že vybrať si môže každá z nás a niekedy nezostaneme iba pri jednej. 

Milé dámy, verím, že sme Vás presvedčili, že vlastniť kabelku cez rameno je priam nevyhnutnosť. Stačí si už len vybrať tú svoju, tú, ktorá Vás rozžiari a spraví Vám radosť. Na bellakabelky.sk môžete nakupovať najhorúcejšie trendy všetkých kabeliek cez rameno.