Kabelky Michael Kors, ktoré Vám nesmú chýbať v šatníku

Je všeobecne známe, že žena si s jednou kabelkou jednoducho nevystačí. Meníme ich podľa príležitosti, ročného obdobia, nálady či najnovších módnych trendov. Napriek širokému výberu kabeliek, ktoré v ženskom šatníku môžeme nájsť, by tam nemala chýbať aspoň jedna kvalitná kožená kabelka. Ak si potrpíte na precíznu kvalitu, značku a kožu v jednom, určite sa vám budú nasledujúce 3 druhy Michael Kors kabeliek, z ktorých minimálne aspoň jedna by mala mať svoje hrejivé miestečko aj vo vašom šatníku, nesmierne páčiť.

Kožené kabelky Michael Kors sú asi najpredávanejšími kabelkami svojho druhu. Nesú sa v znamení originality, nápaditosti, prepracovanosti a elegancie. Tieto kabelky s pýchou nosia aj také hviezdne mená, ako Heidi Klum, Jennifer Lopez ci Michelle Obama. A niet sa čomu čudovať, kvalitné kožené kabelky Michael Kors majú na svojom konte už niekoľko prestížnych ocenení a veľkolepo šliapu na päty kabelkám iných dizajnérskych značiek pohybujúcich sa vo vyšších cenových hladinách.

Kolekcia kabeliek Michael Kors je založená na jednoduchej a nenútenej kráse, aj z tohto dôvodu sa perfektne hodia k akémukoľvek outfitu a na akúkoľvek príležitosť. Stačí si vybrať len tú správnu veľkosť.  

Michael Kors tote kabelka

Michael Kors kabelky z kože typu „tote“ patria medzi tie väčšie a využijete ich na bežné denné nosenie, napríklad do práce či do mesta. Veľmi často sa využívajú práve na nákupy, a tak sa im aj hovorí „shoppers“. Michael Kors tote kabelku by mala mať rozhodne každá žena v šatníku, pretože tento typ je využívaný snáď najviac zo všetkých. Je to ideálna veľkosť aj na cestovanie, nakoľko do nej zmestíte celkom slušnú výbavu.

 

1.jpg

Michael Kors satchel

Ak hľadáte štýlovú a na prvý pohľad skutočne elegantnú kabelku, tak typ satchel je pre vás ako stvorený. Nádherný jednofarebný dizajn vyhotovený z takmer nezničiteľnej kože saffiano, ktorá je pokrytá tenkou vrstvou vosku, vďaka čomu bude vaša kabelka z kože extrémne odolná voči poškriabaniu a vlhkosti. Satchel kabelky sú ideálnou voľbou do práce, ich výzor až priam volá po formálnom biznis štýle.

 

2.jpg

 

Crossbody kabelka Michael Kors

S blížiacimi sa jarnými a neskôr letnými dňami, plnými slniečka a vysokých teplôt, sa vám bude perfektne hodiť roztomilá crossbody kabelka, ktorá má akurátnu veľkosť. Do vnútra, vystlaného kvalitnou podšívkou, zmestíte tie najnutnejšie osobné veci, vďaka dlhému koženému popruhu ju prehodíte krížom cez rameno a môžete vyraziť. Kvalitná kožená crossbody kabelka Michael Kors môže byť pokojne aj sýtej a výraznej farby – na leto ideálna. Vášmu výslednému looku dodá ohromujúcu iskru. Pútajte ňou pozornosť, vystavujte ju na obdiv - je pre to stvorená.

 

3.jpg