Letné dobrodružstvá: najlepšie cestovné kufre sezóny 2024 z kolekcie Bella kabelky

Plánujete stráviť dovolenku v Izole, Portoraži alebo v termálnych vodách Strunjan? Alebo pôjdete obdivovať fjordy Nórska, sopečné bazény na Tenerife, zámky na Loire, podmorský svet Červeného mora? Na každú cestu sú potrebné spoľahlivé cestovné kufre. Ktoré modely sú optimálne na letný výlet?

Praktický kufor s kozmetickou taštičkou

Dva cestovné doplnky od KONO na krátky výlet:

  • kufor na 4 kolieskach, 55 × 40 × 20, hmotnosť 2,4 kg; spĺňa požiadavky nízkonákladových dopravcov na druhý kus príručnej batožiny;
  • kozmetická taštička, ktorá sa dá jednoducho pripevniť na teleskopickú rukoväť kufra, váha 0,9 kg, rozmery 30 × 34 × 17.

Kufor má kódovaný zámok, elastické popruhy a dodatočnú priehradku na zips zabezpečujúci fixáciu vecí.

Kompaktný kufor s dvoma priehradkami

Rozmery a hmotnosť sú vhodné na krátke cesty vzduchom, kufor sa ľahko umiestni do kufra vlaku alebo auta. Vnútorný priestor kufra je rozdelený na dve nezávislé priehradky, priehradka z pevného nylonu so zapínaním na zips. Toto riešenie optimálne rozloží obsah, čo zaisťuje stabilitu kufra. Ergonomický praktický model z odolného plastu s tichými kolieskami, otáčanie o 360°, kódovaný zámok.

Polykarbonátový spinnerový kufor

Pevné telo kufra od britského cestovateľa odolá ťažkým nákladom, spoľahlivo ochráni obsah pred vlhkosťou, prachom a nečistotami. Tiché dvojité manévrovateľné kolesá, otáčanie o 360°. Na jednoduché prenášanie je na boku puzdra prídavná pevná rukoväť. Vnútorný priestor tvorí funkčný organizér s priehradkami na rôzne druhy vecí. Model prešiel nárazovými testami: zámky, zipsy, kolesá boli pred sériovou výrobou testované 5 000-krát.

Ľahký polyesterový kufor

Prineste si viac darčekov z krátkeho letného výletu do Európy. Hmotnosť lacného modelu príručnej batožiny od KONO je len 1,46 kg. Dve kolesá sú pre stabilitu doplnené spodnou mini nohou. Ergonomická teleskopická rukoväť v tvare T je doplnená o dve rukoväte na hornej a bočnej strane tela. Na vonkajšej strane kufra je priestranná prídavná priehradka na dáždnik a ďalšie nevyhnutnosti.

Súprava kufrov z plastu ABC

Optimálne riešenie pre aktívnych cestovateľov a rodiny s deťmi. Súprava je vyrobená v jednotnom štýle, na letisku zaplnenom pasažiermi ľahko spoznáte svoju batožinu a príručnú batožinu. Vývojári súpravy štyroch kufrov zabezpečili prepravu príručnej batožiny, krátky letný výlet, dovolenku na mori s nákupmi a nákupom suvenírov. Hmotnosť od 720 g do 4 kg, pogumované kolesá otočné o 360°, TSA kódový zámok.

Kúpa kufra je začiatok cesty. Vyberte si štýlový dizajn a svoju obľúbenú farbu. Vytvorte veľkolepý obraz na letnú dovolenku.