5 neuveriteľných letných ruksakov pre ženy: štýlové a funkčné možnosti na horúce letné dni

Čím je vonku vyššia teplota, tým viac času trávime vonku. Prechádzky v parku, dovolenky mimo mesta či cestovanie do zahraničia – funkčné a krásne dámske ruksaky sú potrebné všade. Predstavujeme päť modelov, ktoré sa stanú tými najlepšími pomocníkmi štýlových dám v najhorúcejšom období roka.

Batoh s USB portom a reflexnou potlačou

Ideálne riešenie pre nízkonákladové cestovanie: hmotnosť 600 g, rozmery 48 × 30 × 17, kódovaný zámok, priehradka na smartfón proti krádeži, externý USB port na dobíjanie gadgetov. Univerzálna čierna farba je vhodná do práce, na dovolenku, prezentácie obchodných projektov a výlety do kina pod holým nebom. Bonusom je ultraľahký peračník s potlačou. Vnútri sú priehradky na 15,7” notebook, nabíjačky a veci na krátky výlet. Reflexná potlač zvyšuje bezpečnosť cestovateľa.

Cestovné ruskaky s reflexnou potlačou

Doplňte svoju cestovnú súpravu o optimálnu alternatívu ku klasickému kufru: široké popruhy, kolieska a teleskopická rukoväť premenia dámsky ruksak na manévrovateľný cestovný doplnok. Rozmery 48 × 30 × 17 a hmotnosť do 1,5 kg spĺňajú štandardy nízkonákladových prepravcov.

Elegantný ruksak proti krádeži vyrobený z ekokože

Vonkajšia časť dámskeho batohu proti krádeži je bez vreciek a zipsov: pre zlodejov je ťažké odstrániť cennosti na vlakovej stanici alebo v dave ľudí. Vnútri je miniatúrny batoh s hmotnosťou 620 gramov. a s rozmermi 31 × 31 × 14 je to organizér, do ktorého sa ľahko zmestí:

  • 13" notebook, smartfón, tablet, nabíjačky;
  • obedár, kozmetická taštička, držiak na karty;
  • priečinok s dokumentmi formátu A4.

Letný ruksak z hustej látky s kvetinovou potlačou

Skvelý nápad na toto leto: kvetinová potlač dodáva vzhľad ženskosti a ľahkosti. Látka na tele a popruhoch s vodoodpudivou impregnáciou nepúšťa. Nechýba nastavenie dĺžky ramienok, vonkajšie vrecko na obrúsky, rúž a sladkosti.

Ruskak vyrobený z plátna s patentovanou ochrannou sponou

Cestujte bez strachu z krádeže dokumentov: vlastný vertikálny zips chráni obsah pred zlodejmi. Husté plátno s vodoodpudivou impregnáciou, hmotnosť 560 g, rozmery 38 × 31 × 16. Adaptívne rukoväte, krátka rukoväť, priehradky na smartfón a vodu zvyšujú funkčnosť batohu. Toto leto bude naplnené len príjemnými emóciami.