Aktovka na každý deň

Dospelosť. Vek kedy zistíme, že dospelosť vlastne neexistuje. Vrátime sa k starým dobrým zvykom ako napríklad poobedňajší spánok, jedenie vitamínov, poslúchanie rodičov a praktická móda.

Biele pančušky, štvorcentimetrový zdravotný opätok a nepohodlné, drevené stoličky sme na priereze dejín vymenili za pančuchy hnedé, podpätky desaťcentimetrové a stoličky mäkké a pohodlné. K dobrému sa ale vždy oplatí vrátiť. A že sú aktovky skvelým vynálezom nepoprie biznismen ani módny návrhár!

Aktovka kričí stop krčeniu!

Šlabikár. Zdrap, z ktorého si mala v prvom ročníku trochu zmiešané pocity, má teraz pre teba už len akýsi symbolický význam kráčajúci ruka v ruke s počítadlom, atramentovým perom, zelenou tabuľou a triednou v károvanej sukni. No buďme k sebe úprimný. Ktorá iná kniha ti v tvojom živote skutočne otvorila dvere k vzdelaniu a úspechu? Prvák vie a preto šlabikár vloží do aktovky kde sa dozaista nepoškodí.

Staré dobré aktovky. Fenomenálny vynález vďaka ktorému zostanú dokumenty v bezpečí. Dnes ich strážiš už viac pre šéfa ako pre mamku, no predsa. Aktovka klasickej veľkosti A4 je vďaka svojmu tvaru ideálnou pracovnou taškou. Pohodlne do nej schováš všetky potrebné dokumenty, laptop, tablet, a neboj, aj šminky a horalku. Dámska aktovka do práce je jasnou ukážkou praktickosti i štýlu.

Biznis je biznis

A biznis si ty. Ty so štýlovou aktovkou. Otázke office módy sa v dnešnej dobe venuje čoraz viac šikovných módnych návrhárov. Pravidlá ako sukňa pod kolená, zakryté ramená, jemné doplnky a nekonfliktné farby už ovláda každá kancelárska myška i biznisová veľryba, no keď príde na kabelky nik si nie je na istom. Shopper je plná zmätku, v grab kabelke je málo miesta a ruksak jedine na casual piatky.

Na otázku ako nenosiť štósy dokumentov pod rukou a nevzhľadnú kabelu na laptop cez telo odpovie kráľovná všetkých biznis tašiek. A kto? No predsa aktovka! Jednoduchá klasika doplní šik decentnosť office looku pričom zaručí celodenné pracovné pohodlie. Skvele sa nosí a pohodlne uschová všetko, čo úspešná žena (ne)potrebuje.

image2.jpeg

 

Úspešná, štýlová i hravá

 

Aktovky už dávno nepatria len prvákom a riaditeľom bánk. Na trhu možno nájsť celé hordy štýlových aktoviek pre dámy. Aktovka síce je tak trochu návratom k dobrým zvykom z detstva, no ako nič na svete, ani toto neber príliš doslovne. Skrátka pri farbách a vzoroch sa drž radšej nakrátko.

Na bežný deň sa najviac hodia aktovky nasledujúce známe heslo menej je niekedy viac. Siahaj teda po klasických zemitých odtieňoch hnedej či čiernej. Konzervatívnu dávku štýlu docieliš napríklad klasickou hnedou aktovkou z pravej kože. Taká aktovka podčiarkne eleganciu, jednoduchosť a jemne zabrúsi i do konzervatívneho retro štýlu. Ľahko ju skombinuješ so šatami, kostýmom, ďžínami, lodičkami, mokasínami i teniskami všetkých farieb a druhov.

Jednoduchú aktovku na každý deň možno do outfitu zapojiť nech si čo si. Aktovka je doslova taškou tisícich tvárí...

image3.jpeg