Fascinujúce kabelky Michael Kors

Ženy na celom svete si iste uvedomujú, aký neodmysliteľný význam majú kabelky ako módny doplnok. Každá chce predsa vyzerať elegantne a pôsobiť príjemne na okolie, ktoré nás pozoruje deň čo deň.  Kabelky značky Michael Kors sú kabelky so silnou značkou. Práve to je to, čo ich majiteľky na nich fascinuje. Značka, ktorá udáva prestíž, evokuje luxus a otvára dvere do vyššej spoločnosti. Pri výbere často vyhráva značka nad kvalitou. Aj keď kvalitu tejto prestížnej značke nemožno ubrať. Poďme si to ale rozmeniť „na drobné“ a trošku viac nahliadnime do sveta luxusu a elegancie.

Aktuálne trendy kabeliek Michael Kors 

Aktuálna kolekcia luxusných kabeliek ponúka nadčasovú eleganciu, luxusné materiály a vysoko kvalitné spracovanie. Novinkou tejto značky sú aktuálne farby jesene ako hnedá, sivá, bordová,  čierna a tmavo modrá. Ale stále nám úraduje leto a preto nežná biela je stále farbou, ktorá  sa hodí k ľahkým letným outfitom. Kabelky Michael Kors sú krásne tvarované, čisté stelesnenie rafinovanosti, krásy a luxusu. Modely sú určené pre celoročné nosenie, čo aj vďaka ich vyššej cene je výhodou. Ale zase si povedzme, takéto kabelky sú skôr určené fanúšičkám značiek z vyššej smotánky. 

Čím sú výnimočné? 

Michael Kors sú luxusné kabelky hovoriace samé za seba – sú rafinované, všestranné a udávajú  štýl...jednoducho úžasné. Typickou značkou je veľký prívesok MK v zlatej alebo striebornej farbe, prípadne zámok s pečaťou. 
Ich dizajn zaručuje, že sa nestanú kabelkami iba jednej sezóny. V Amerike sa ceny pohybujú v stovkách dolároch a ich nositeľky sú stále ochotné zaplatiť za ne hriešne sumy. U nás je táto značka dostupná aj pre bežnú ženu, ktorá kvalitu a cenu stavia na vyššiu priečku.

Aký druh si vybrať?

Chodíte do práce, kde kostým a vysoké podpätky sú neodmysliteľnou súčasťou? Tote kabelka Michael Kors bude pre Vás to pravé. Dodá Vám pocit elegancie a dôležitosti.  Vybrať si môžete z  veľkostí mini, malá, medium alebo veľká. Tak sú označené kabelky Michael Kors. 
Pokiaľ vyznávate ležérnejší štýl, vyberte si kabelku cez rameno. Hodí sa aj do práce aj na večerné príležitosti. Pohodlne sa nosí vďaka popruhu cez rameno. Výnimočný dizajn ponúka aj kabelka v podobe vaku. Kabelka disponuje s priestranným úložným priestorom a uzatvára sa sťahovacou šnúrkou. Michael Kors nezabudol ani na tie, ktoré majú športového ducha. Na prechádzke s deťmi, na výlete alebo do školy oceníte práve štýlový ruksak tejto značky. Pekne drží tvar, je z materiálov, ktoré sú nepoškriabateľné a vďaka dostatočnému priestoru a vnútorným vreckám sa hodí aj na každodenné nosenie.

Michael Kors je silná značka, ktorá myslí na každú ženu a na každú príležitosť. Pokiaľ aj Vy zvažujete výber takejto kabelky, pomôžeme Vám sa zorientovať na našom webe. Stačí, ak kontaktujete našu zákaznícku podporu postredníctvom online chatu alebo klasicky mailom či telefonicky.