Hľadáte ideálnu kabelku na dlhé letné večery?

Poznáte to, dievčence, baby, dámy, už len chytro pár drobností do kabelky a hurá, zažiť romantický letný večer... pred tým „hurá“ sa ale viaceré dokážeme zaseknúť, aj na dlhšie. Do čoho máme tie drobnosti nahádzať? City bag sa na romantický večer nehodí, rovnako ani značková denná kabela, do ktorej vojde aj menší nákup, keď treba. Zabudnite aj na váš obľúbený gymsack, ktorý nosíte do fitka. No a ani luxusná plesová listovka s diamantami nie je to pravé orechové... nehľadajte, nepátrajte, mám riešenie, čítajte.

Aká kabelka sa hodí a aká nie

Ak nenosíte svoje drobnosti za podväzkovým pásom, či vo výstrihu, potrebujete tieto maličkosti niekam dať. Do niečoho naozaj menšieho, tak akurát do ruky. Takže by to mala byť nejaká menšia večerná kabelka . Určite však nie luxusný značkový kúsok s pravými briliantami, ani kryštálmi obsypaná minaudiere. Zhodneme sa na tom, že by to mala byť večerná kabelka, teda sestra spoločenskej kabelky, ktorá sa hodí aj do voza aj do koča. Aj na letnú romantickú párty, aj na  open-air koncert vážnej hudby na nádvorí hradu.

Náš letný hit

Milá, veselá a pritom elegantná, s luxusným dizajnom, zladeným so striebornými, alebo zlatými doplnkami. Kontrapunkt klasickej elegancie s  veselým letným kvietkovým motívom dáva kabelke jedinečný esprit . Dokonale pevný tvar vďaka kvalitnej eko koži, praktické a pohodlné nosenie v ruke, alebo na popruhu na ramene. Uzatváranie cvokom udrží všetky potrebné drobnosti vo vnútri. Priam ideálny kúsok na letné večerné posedenie na terase obľúbeného podniku. K ľahkým letným veterným večerným šatám, s kvietkami, či bez, v pastelových farbách. Alebo aj k malým piknikovým čiernym šatám a strieborným, či zlatým šperkom. Očarujúcich kombinácií je toľko, ako hviezd na letnom nočnom nebi, treba to baby len vyskúšať.

Možno Vám padne vhod náš tip

Je to jasné ako supernova, ale predsa len, aby sme nezabudli. Elegantnú večernú kabelku si nezabudnite pribaliť aj na letnú dovolenku. Na pláž samozrejme patrí žiarivá plážovka, ňou ale na večerných romantických posedeniach neočaríte. Svoju eleganciu ale viete zvýrazniť malou, jemnou, elegantnou, luxusnou a zároveň letnou flap kabelôčkou. Vyberte si dizajn, ktorý sa hodí k vašim dovolenkovým večerným šatám . Jednofarebná, či s kvietkovaným, alebo aj hadím vzorom a úspech na terase so zvukom príboja je zaručený. Aj pred kasínom v Cannes, aj v starej rybárskej dedinke v Slovinsku. 

Strieborná kabelka s hadím vzorom

Kabelku treba vedieť vhodne skombinovať

 

V mikrokozme módy prakticky od jej vzniku, teda od počiatkov používania figových a iných listov, kožušín a kože, existujú dva určujúce trendy. Ladiaci a neladiaci. Teda k palmovej sukienke sa hodí čokoľvek, alebo radšej nič, len kvietok do vlasov. Oba krajne extrémne prístupy časom zjemneli, stále však platí princíp: ladíme – farebne, materiálovo, dizajnovo, hocičím, alebo neladíme a kombinujeme čokoľvek. Áno, aj kontrapunkt je princípom umenia, všetko ale s mierou. Ak teda hľadáme, akú večernú kabelku k čomu na romantický letný večer, riaďme sa svojím vkusom. Ale nikdy nepreháňajme. Kombináciu večernej kabelky s hadím vzorom a značkovej teplákovej súpravy uvádzam len ako extrémny príklad. A naopak, ak máme kvietkovú večernú kabelku so zlatými doplnkami, nemusíme mať kvietkové aj spodné prádlo a zlaté nechty. Nahoďme sa teda do toho, v čom sa cítime príjemne a čo nebude na ostatných pôsobiť akokoľvek vyrušujúco, či bizarne. Zažiarme a užívajme leto, kým sa dá.

Večerná kvetinová kabelka