Kvetinové ruksaky - trend tejto jari

Žijeme v krásnych časoch, keď už nenosíme všetko, čo potrebujeme, výhradne v kabelkách a kabelách. Batohy, plecniaky, ruksaky či vaky  si uzurpujú miesto pre život vo svete módnych doplnkov najmä svojou praktickosťou. Ak ste teda z tých, čo nosia všetko na chrbte, lebo chcú mať voľné obe ruky, alebo sa práve nezberáte na ples či premiéru sezóny, čítajte ďalej.
Je to zrejme tak, že ženy milujú kvety a kvety milujú ženy. Kdekoľvek na svete, bez ohľadu na kultúrne či sociálne rozdielnosti a zaužívané matrice životného štýlu a módy. Nemyslím teda priamo  kerku s ružičkou na vlastnej koži, ale kvetinové vzory a motívy na šatách, sukniach, halenkách, blúzkach, topoch, tunikách, kimonách, pyžamkách, tričkách,  legínach. klobúkoch a áno, aj na batohoch. Presne v štýle "flower-all-over".

Nemusíme pritom byť z generácie hippies, flover power, a ani z rozprávky o nezábudke Fifi z Kvetinkova. Sme proste ženy a kvety k nám patria tak, ako vŕtačky, autá a pivo k našim chlapom... V každom prípade sú pôvabné kvietky opäť trendom  aktuálnej jari a v segmente doplnkov udávajú trendy práve kvetinové ruksaky. Na hocijaký spôsob od výmyslu sveta, stačí si naozaj vybrať ten, ktorý sa vám hodí do vášho štýlu. Dodávajú nositeľkám ženskosť, cinknutú  romantickým nádychom svojskej osobnosti. A samozrejme sú vítaným doplnkom toho, čo hodíte na seba. Doplnkom vášho jedinečného štýlu obliekania a vašej neopakovateľnej osobnosti. Ak teda bez problému necháte rozkvitnúť svoj šatník, nezabúdajte ani na doplnky a aj na batohy, batôžky, ruksaky, vaky či plecniaky. Bez ohľadu na to, čo si do batôžka naložíte a kam sa s ním na chrbte vyberiete. Aktuálny trend pritom nie je rigorózny, nalinkovaný, ale širokospektrálny a motívov, materiálov a kombinácií je práve toľko, čo kvietkov rozkvitajúcich v túto jar. Teda naozaj nepreberne a neúrekom veľa. Takže poďme smelo letom-svetom na to, čo aktuálne letí vo svete módy v oblasti jarných trendov v doplnkoch, konkrétne tých na plecia a chrbát.

Trend kvetinových ruksakov

Dámy, dievčence, babuľky a baby, je to tak, že samozrejme letí kompletne všetko, čo súvisí s kvietkami. Flórou, rastlinstvom, skrátka všetkým, čo rozkvitá a pozitívne rozžiari váš batoh či ruksak a samozrejme aj vás.      

Jatný batoh rozžiari aj vás

Ak ste ortodoxná metal, punk či streampunk womanka, môžete tiež byť trendy. Aj echtovné čierne kožené batohy môžu niesť kvetinové motívy, 3D našité, či perforované, gravírované alebo aj vybíjané. Ak ste napríklad romantická víla, divožienka s vetrom vo vlasoch a v rozviatych ľahučkých šatôčkach, váš plecniačik tiež môže zažiariť jemným motívom rozkvitnutej lúky, na ktorej za splnu zvyknete tancovať. Ak ste typ ryšavej či blond vikingky, severské zemité tóny šmrncnuté  slnkom presvietenými lesnými akcentami sú tiež k dispozícii. Alebo inklinujete ku klasickému retro štýlu minulých stáročí? Potlače inšpirované historickými tapisériami zo zámkov, kaštieľov a hradov s ornamentálnymi, hutnými, ale pritom kontrastne farebnými plošnými motívmi kvetov sú tiež jedinečné. A hodia sa práve na váš ruksak. Ak ste čistá slniečkárka, môžete na chrbte nosiť aj batoh so žiarivou slnečnicou alebo iným kvetom, otáčajúcim sa za slnkom presne tak, ako vy.  Vyznávate striedmy štýl? Kontrast jemného, decentného kvietkového vzoru na vašom plecniaku v kontrapunkte s vaším oblečením znásobí vašu eleganciu. Alebo žijete maňana štýlom latinskej Ameriky? Môžete predsa na chrbte nosiť celú tropickú džungľu, ak chcete. Ste country žienka v džínach, so stetsonom na hlave  a v koži so strapcami? V poriadku, aj na amerických prériách predsa kvitnú kvety, ktoré môžete so sebou nosiť na plecniaku. Máte po krk štýlov a trendov a ste bytostne svoja? Malá jemná, či veľká výrazná kvetinka na vašom batohu môže účinne pomôcť zvýrazniť váš nezávislý štýl. Alebo sa cítite free, ale eko a raw? Nech sa páči, logicky aj váš čisto ekologický ľanový batôžtek môže byť ozvláštnený ručne maľovaným motívom kvietkov, ktoré máte rada a rada ich nechávate rásť. Ste baby friendly maminka, či učiteľka v škôlke, škole, na ZUŠke? Musíte mať plecniak s detskými kvietkovými motívmi! Ak vyznávate čistý old school rustikálny štýl a babkinu kvietkovanú šatku nosíte na krku denne, tiež si nájdete ten správny motív na váš batôžtek, ladiaci s vami a aj so zdedeným starožitným doplnkom. Nuž a či sa do aktuálneho jarného trendu zmestia aj folklórne ľudové devy? Samozrejme, ruksaky z plátenka s vyšívanými kvietkami ako z prababkinho lajblíka, alebos  modrotlačovou potlačou sú totálne trendy. A čo čipkované jemnôstky? Nech sa páči, kvietky na batôžku môžu byť vypletené aj v čipke.

Kvetinky rozžiaria každý elegantný dámsky ruksak

Túto jar teda vrchovate platí, že kvetinkové vzory na plecniakoch, ruksakoch a batohoch nie sú prioritne určené romantickým dušičkám, ale si ich môžu užívať aj dračice, milujúce extravaganciu a vyznávajúce dravý, či športový štýl života a odievania. Takže v tieto jarné dni je ale fakt absolútne jedno, do akej štýlovej škatuľky patríte, alebo či ste absolútne mimo štýlovo a trendovo vyhranená. Kvietky, kvetinky, kvety všetkých možných aj nemožných farieb, tvarov a kombinácií, vyvedené na batohoch či vakoch sú jednoducho šmrncovným trendom a bolo by naozaj škoda neoživiť našu jedinečnosť takýmto čistým, prírodným spôsobom. Pôvabné kvietky na vašom ruksaku môžu pomôcť dotvoriť vás ako chodiace umelecké dielo. Pretože stále platí, že trendy a štýly nevytvárajú nás. To predsa  my sme ich nositeľkami a tým pádom aj spolutvorkyňami!

Máme teda čo nosiť a čím sa honosiť. Rozžiarme naše jarné outfity, nechajme ich zakvitnúť do kvietkovej krásy a rozkvitnime tak aj našu jedinečnosť, nech naplno a krásne zažiari.