Ruksak - ideálny partner do mesta

Mestská džungľa moderných ľudí už takmer absolútne pohltila – zvykli sme si na luxus, že väčšinu vecí nosíme stále so sebou. Vyjsť vonku len s kľúčmi vo vrecku je dnes pre mnohých takmer nepredstaviteľné. Veď predsa potrebujeme ešte minimálne peňaženku a mobil. A čo ďalšie podstatné veci? Čo všetko nosíte so sebou ešte vy? Možno nabíjačku, čítačku na knihy, papierové servítky, antibakteriálny gél, balzam na pery... Každý máme svoje potreby a predstavy o tom, čo je pre nás nevyhnutné. K súčasnému životu to jednoducho patrí – byť vždy pripravení. Lenže ako sa pripraviť, no stále ostať trendy? Odpoveď už mnohí poznajú – mestské batohy!

Dámsky batoh do mesta – dokonalejšia verzia dennej kabelky

Povedzme si to na rovinu– áno, sú situácie, kedy jednoducho ruksak neprichádza do úvahy. Spoločenské podujatia, plesy alebo business dresscode. Protokol vtedy alternatívu neuznáva a je nutné siahnuť po správnej kabelke. Pre ostatné situácie je tu však aj možnosť B – vymeňte svoju kabelku za mestský ruksak . Škola, práca, nákupy, stretnutie s kamarátkou alebo či večer v kine? Batoh bude vaším miláčikom. Aké sú jeho výhody?

  1. ruksak do mesta je priestranný – jednoducho do neho vložíte všetko potrebné a máte ešte miesto aj na fľašu s pitím alebo napríklad dáždnik.
  2. je členitý – často má viac kapsičiek a priehradok ako klasická kabelka. Udržať v ňom poriadok a rýchlo nájsť mobil či kľúče je preto oveľa jednoduchšie.
  3. máte voľné ruky – hravo ho zavesíte na plecia a máte k dispozícii obe ruky – nič nepadá, nezavadzia... V pohodlí môžete nakupovať, vyberať či poniesť v rukách dieťa.
  4. ruksak nezaťažuje chrbticu – váha je rozdelená rovnomerne na obe plecia, takže nezaťažujete primárne len jedno rameno (ako pri kabelke). Vďaka správnemu držaniu tela tak môžete predísť nepríjemným bolestiam chrbtice.
  5. je štýlový – na bellakabelky.sk nájdete široký výber dámskych ruksakov na rôzne príležitosti, ktoré jednoznačne oživia každý outfit.

Stále váhate? Inšpirujte sa našim výberom!

Elegantný kožený ruksak do práce – kvalitné materiály, jednoduchý a nadčasový dizajn. Hravo do neho vložíte dokumenty (A4) alebo notebook.
Dámsky mestký ruksak

Na kávu s kamoškou – menší štýlový batoh, ktorý sa dá jednoducho zobrať aj do ruky.
Ruksak a kabelka v jednom

Škola volá - vyber si retro! Oldschool ruksak v redizajnovanej podobe je ideálny pre stredoškolský či univerzitný život. Notebook, knihy či niečo malé pod zub. Všetko so sebou a po ruke. Bez problémov.

Čierny retro ruksak

Neprehliadnuteľný doplnok -  krásny mestský batoh s flitrami, ktorý jednoznačne upúta pozornosť. Praktický a maximálne štýlový. Žiadne kompromisy voči trendom. Ukážeš to naplno.
Mini ruksak s flitrami

Dámskym mestským batohom len tak ľahko neodoláte. Ale veď prečo by ste to robili. Sú fantastické. Tak ktorý bude vaším pravým spoločníkom?