Najlepšia spoločníčka na jeseň? Shopper kabelka!

Nová sezóna si už na naše šatníky brúsi zúbky a do obchodov sa tak vo veľkom štýle tlačí jesenná móda. S ňou, samozrejme, prichádza na rad aj obmena  kabeliek. Ale len jedna z nich bude jesenným tromfom. Je ňou shopper kabelka. Tieto veľké kabelky sú ideálne pre stajlovanie dokonalých jesenných outfitov.

Kabelka shopper má jednu veľkú výhodu – vynosíte ju, a to takmer pri každej príležitosti. V našom e-shope nájdete shopper kabelky vo variantoch od výmyslu sveta, a preto sme si istí, že tú svoju ideálnu si nájde každá z vás. Ak teda hľadáte kvalitnú, funkčnú a cenovo dostupnú kabelku, do ktorej sa zmestí viac ako len pár drobností, shopper kabelka je tou správnou voľbou.

Vo farbách jesene

Veľké kabelky majú všeobecne minimalistický dizajn a čisté línie, nakoľko pozornosť pútajú už svojimi rozmermi. To však neznamená, že shopper kabelky musia byť zaryto fádne. Vyblázniť sa môžete na farbách. Aj keď čierna veľká kabelka na vašom pleci bude vypadať určite skvostne, čo tak sa túto sezónu poobzerať po originálnych žltých, červených, hnedých, tmavomodrých či burgundy odtieňoch? Tieto šťavnaté farby rozžiari váš outfit a budú pôsobiť luxusným dojmom.

Kabelka do ruky aj cez plece s veľkolepým priestorom

Shopper kabelku budete milovať aj vďaka viacerým spôsobom jej nosenia. Dlhšie ušká predpovedajú, že kabelky shopper sa nosia hlavne v ruke, na predlaktí či lakti. Avšak dajú sa nosiť aj ako kabelka cez plece, a to vďaka prídavnému dlhému popruhu. Či už ju teda budete nosiť jedným alebo druhým spôsobom, vždy vám dodá sofistikovaný mestský nádych.

U shopper kabeliek rozhodne nie je núdza o vnútorný priestor a aj vďaka tomu, sú veľmi komfortné na nosenie. Hravo do nich zmestíte svetrík, dáždnik, dokumenty, ale aj osobné veci či drobný nákup. Počas dňa si tak vystačíte s jednou kabelkou a nemusíte chodiť obvešaná ako vianočný stromček.

Biznis aj casual

Ak si myslíte, že shopper kabelku je možné zladiť len do formálneho outfitu, mýlite sa. Shopperka je skutočne tvárna a nemusí byť výhradne štýlovou kabelkou, ktorá sa hodí len ku  kabátiku, saku, lodičkám či vysokým koženým čižmám. Chce to len trošku kreativity. Ak dáte na naše slová, potom zladíte shopperku aj ku teniskám, športovým legínam, tričku a vyrazíte s ňou do fitka vo veľkom štýle.