Top 5 ruksakov do školy

Ku koncu prázdnin sa naša ponuka rozrástla o množstvo krásnych školských ruksakov a batohov pre všetky kategórie žiakov či študentov. Vieme, že nakupovanie nového školského ruksaku a následné rozhodovanie sa pre ten najlepší, nie je vôbec jednoduché. Aby sme vám to uľahčili, vybrali sme z našej ponuky tie najkrajšie školské ruksaky nielen pre prvákov, ale aj pre staršie deti a teenagerov.

Rozprávkový dizajn a kvalitné vlastnosti v jednom

Nielen prváčikovia, ale aj školáci na prvom stupni sú ešte stále deťmi, ktoré milujú rozprávky, majú svojich hrdinov a princezné, ktoré obdivujú a chcú sa im podobať. Školské ruksaky s motívom, superhrdinov,  princezien, či iných kreslených postavičiek ponúkajú nielen žiarivý dizajn, ale aj kvalitu použitých materiálov a množstvo praktických funkcií, ktoré prispievajú k správnemu držaniu tela.

Pre dievčatá odporúčame dievčenský ruksak – Magic Sofia s motívom animovanej princeznej Sofie, ktorá je v súčasnosti viac ako populárna. Vnútro školskej tašky je priestranné a členené na menšie priehradky. Chrbtový systém je vystužený rovnako ako aj popruhy. Dobrú viditeľnosť a bezpečnosť Vášho dieťaťa zabezpečia reflexné prvky umiestnené na školskej taške.

ltZ8.n6914.jpg

Vyberať školský ruksak pre chlapcov niekedy nie je jednoduché, ale ani tu nič nepokazíte, ak Vášmu malému školákovi vyberiete školskú tašku - Spiderman. Motív so Spidermanom je v kurze neustále a neexistuje dieťa, ktoré by tohto superhrdinu nepoznalo.

MMDj-1.n6923.jpg

Vďaka priestrannému vnútru sa do tašky zmestia všetky učebnice, zošity a školské pomôcky. Aj keď školský ruksak pôsobí mohutne je ľahučký a vyrobený z kvalitných materiálov. Chrbtica dieťaťa je odľahčená aj vďaka mäkkej výstuži na zadnej strany a širokým polstrovaným popruhom.

Štýlové školské ruksaky pre 2. stupeň

Medzikategóriu tvoria žiaci na druhom stupni ZŠ, ktorí už vyrástli zo školských ruksakov s rozprávkovým motívom, ale ešte nedorástli na ruksaky pre študentov na stredných školách. Skvelou voľbou sú preto ruksaky, ktoré nemajú vyslovene detský motív, no dizajn zostáva veľmi hravý. Chrbtica detí na druhom stupni je ešte stále vo vývoji, preto aj títo žiaci potrebujú školské ruksaky s vystuženým chrbtovým systémom.

Chlapci tak môžu siahnuť po mimoriadne obľúbenom školskom batohu - Avengers, ktorý má navyše aj vystuženú priehradku na notebook.

76nv.n6910.jpg

Veľkým hitom sú momentálne aj motívy exotických rastlín a palmových listov, ktoré učarujú dievčatám. V tomto štýle sa nesie aj náš ruksačik - Tropical.

BNDd.472588ml.jpg

Nielen vďaka trendy motívu, ale aj výraznej ružovej farbe spestrí tento ruksak nejednu nudnú hodinu matematiky. Aby školská výbava bola kompletná a ladila, k tomuto školskému ruksaku dostanete aj peračník a kapsičku v rovnako pestrom tropickom motíve.

 

Retro sa vracia aj do školských lavíc

„Násť“ – to je vek, kedy teenager túži vo všetkom vynikať, byť iný a lepší ako ostatní. Túži mať najviac trendy veci a ohurovať svoje okolie. A presne v takomto štýle sa  musí niesť aj nová školská taška. Tie najnovšie módne trendy hlásia návrat retra. A v našej ponuke, preto nesmú chýbať krásne školské retro batohy, ktorým prídu na chuť hlavne študenti. Do pozornosti Vám dávame hlavne školský retro batoh v nádhernej kontrastnej modro-béžovej farbe.

YRve.n6953.jpg

Nezvyčajný retro dizajn prešiel súčasným sviežim „rimejkom“, ktorý mu dodal potrebnú nadčasovosť. Školský ruksak v štýle retro je zhotovený v unisex verzii. Vnútro je dostatočne priestranné, takže sa doň zmestia všetky školské potreby, ale aj osobné veci a drobnosti.