Šikovný pomocník pre maminu? Plážová taška

Dni plné nič nerobenia, opaľovania sa na pláži či na kúpalisku a popíjania chladených drinkov, o ktorých ste len donedávna potichučky snívali, sa pomaličky blížia. Ideálna predstava, ak nie ste práve mamička. Ísť na kúpalisko s tromi deťmi môže byť  poriadny boj, najmä v prípade balenia všetkých nevyhnutných vecí nielen pre deti, ale i pre vás. Avšak s poriadnou plážovou taškou odnesiete všetko potrebné celkom hravo. Vybrali sme pre vás 3 TOP plážové tašky, ktoré by žiadnej mamine počas leta určite nemali chýbať.

Trendy prúžky – najlepšie tie modré

Plážové tašky musia byť priestranné, ľahké, štýlové a s typickou sviežou letnou potlačou, no a samozrejme, nie príliš drahé. Všetky tieto vlastnosti do bodky spĺňa aj pruhovaná plážová taška nesúca sa v krásnej tyrkysovej farbe mora. Do tejto plážovej tašky nejedna mamička s ľahkosťou zbalí všetko potrebné k vode, ale i nejaké dobroty či hračky. Vnútro plážovej tašky je vystlané pevným plátnom rovnako ako aj povrch. Štýlovým detailom sú dlhšie povrazové ušká, vďaka ktorým si môžete plážovku prehodiť cez rameno. V neposlednom rade každú zarytú „BIO“ a „EKO“ maminu poteší, že plážová taška je vyrobená výhradne z prírodných materiálov.

Námornícky štýl v ženskejšom prevedení

Leto a námornícky štýl tvoria nerozlučné kombo. Námornícka plážová taška od značky Bellugio je zhmotneným pravej letnej atmosféry. Aj vďaka ružovej a bielej farbe pôsobí veľmi nežne a žensky. A čo, že ste mamička? Aj vy máte predsa nárok byť aspoň raz za čas znova tou bezstarostnou mladou slečnou. Navyše táto plážová taška uschová osušky, dobroty, krémy, slnečné okuliare, rukávniky a všetky nafukovačky pre vašich nezbedníkov a stále bude vypadať neskutočne trendy. Pevné plátno, z ktorého je vyrobená, zaručí, že ak sa vám náhodou namočí (čo pri deťoch je viac ako pravdepodobné) nemusíte sa vôbec obávať. Vyschne v okamihu.

Všade samé hviezdičky

Viesť za ruku dve malé detičky a možno to tretie tlačiť v kočíku, to je bežná „mamičkovská situácia“, kedy už nezostáva žiadny priestor niesť v ruke plnú tašku kúpaliskovej výbavy. Preto by ste si mali zaobstarať plážová tašku, ktorú môžete pohodlne nosiť na ramene. Presne takú, akou je hviezdičková plážová taška vyrobená čisto z pevného plátna. Ušká sú vďaka tomu mäkké a veľmi pohodlné na nosenie. Plážová taška sa zapína na cvok, takže sa nemusíte obávať toho, že by vám niečo z tašky vypadlo. Vnútro je dostatočne priestranné a pomocou skoby môžete v prípade potreby zmenšiť šírku tašky. Veľkým plusom je určite aj možnosť zrolovať ju a vložiť do inej kabelky, a napríklad pri návšteve obchodu ju použiť ako šikovnú eko-friendly nákupnú tašku.