Tieto batohy môžete nosiť obaja

Čas letného cestovania, vychádzok, výletov či túr sa nezadržateľne blíži. Či už vyrážate objavovať nové mestá, pamiatky alebo prírodu, mali by ste mať so sebou kvalitný batoh a najlepšie ten s označením „UNISEX“. Že prečo? No preto, lebo v prípade potreby môžete požičať ruksak frajerovi, a tiež preto, lebo unisex ruksaky zvládnu každé dobrodružstvo ľavou-zadnou.

Svojej obľube, medzi ženami i mužmi, sa tešia hlavne z dôvodu ich neutrálneho dizajnu, jednoduchosti a multifunkčného využitia bez ohľadu na to, či si práve opekáte špekačku v táborisku alebo sa fotíte pred Eiffelovkou. Pozrite sa na 3 štýlové unisex ruksaky z našej ponuky, ktoré môžete na striedačku nosiť s vaším priateľom či manželom.

Ruksaky pre mladšie ročníky

Mladý, nezávislý, večný optimista, plný cestovateľských snov a túžiaci po zábave. Asi takto by sme opísali niekoho, kto by siahol po unisex batohu emotikon od značky Miss Lulu. Ruksak je perfektnou voľbou pre študentov, cestovateľov alebo pre všetkých tých, ktorí namiesto kabeliek či tašiek radšej nosia ruksaky. Bláznivá smajlíková potlač tohto unisex ruksaku zaručene spraví náladu nielen vám, ale i všetkým naokolo. Navyše k nemu dostanete aj celkom slušnú výbavu – peračník a kapsičku na peniaze v rovnako prudko bláznivej potlači.

egqF.402543ml.jpg

Čierna klasika

Čiernym ruksakom sa nedá nič vytknúť. Sú jednoducho alfou a omegou kategórie unisex. Na vašich cestovateľských dobrodružstvách či  počas upršanej cesty do školy, vám všetky poklady vo vnútri ochráni nepremokavá textília. Čierny unisex ruksak je ľahučký a spratný, a aj napriek tomu je dostatočne priestranný. Pohodlne sa do neho zmestí jedlo, pitie, tablet, dáždnik, mobil kľúče či peňaženka a hurá na výlet.

uZRq.n6150.jpg

Pre vyznávačov prírodných materiálov

Ak ste vy a váš partner vyznávačmi všetkých prírodných materiálov, tak batoh s koženými doplnkami je pre vás ako stvorený. Má ideálnu veľkosť na turistiku, kempovanie či cestovanie lietadlom. No samozrejme spoločníka vám môže robiť aj v škole. Batoh je unisex, takže, ak vám priateľ bude „plakať“, že sa nemá do čoho zbaliť, pokojne mu ponúknite tento  moderný  kúsok.

CW0V.n6258.jpg