Ako nakupovať kabelky online?

Ráno nezazvonil budík. Na zastávke ti dážď zlomil dvadsaťeurový dáždnik od babky. V kaviarni ti poplietli objednávku. Automat ti nevydal mince ani nápoj. Tvoj bývalý sa dal včera do vzťahu s bývalou finalistkou miss...Koncentrovaná smola sa raz za čas zleje na hlavu každej z nás.

V také dni sa len tak pre radosť hodí nová kabelka. A aby ťa náhodou po ceste do butiku netrafila do hlavy nemecká vzducholoď, kúp si radšej kabelku online. Čierny deň proste zostane čiernym a aj pri nákupe cez internet môže sa ti prihodiť kadečo. Ako online kúpiť presne takú kabelku po akej túžiš sa dočítaš v nasledujúcich riadkoch.

Materiál

Každý z nás je občas zmätený z informácie o materiáli, z ktorého tá kabelka vlastne je. Tak začnime pekne po poriadku.

Koža

tú pozná každý. Koža je zo živého zvieratka. Kožená kabelka spravidla stojí o čosi viac, no je i omnoho kvalitnejšia než ostatné materiály. Vydrží nepoškodená fakt dlho a aj po rokoch vyzerá skvelo.

Ekokoža

nie je koža a mohli by sme sa dlho rozprávať o tom, či je vôbec eko. Ide totiž o syntetický polymérny materiál pripomínajúci kožu. Slovom, umelá hmota, ktorá vyzerá ako pravá koža zo zvierat. Kvalitne vyrobená ekokoža však toho vydrží bez opotrebovania celkom veľa a kabelky z ekokože sú naviac vcelku lacné.

PVC

celým menom polyvinylchlorid, je, ako už jeho názov napovedá, ďalší syntetický polymérny materiál. Je to vlastne dôverne známy plast. PVC je dosť odolný i lacný. Plastová kabelka je určite zaujímavou voľbou pre extravagantné dámy.

Textil

je fakt nehynúca klasika. Textilné kabelky sú trošku náchylnejšie na poškodenie i ušpinenie, no stále tú hrá obrovskú rolu kvalita použitého textilu. 

Kožené kabelky

Vnútro 

Ako u ľudí tak i u kabeliek dôležitá je vnútorná krása! Preto venuj pozornosť popisu vnútra kabelky. Prezradí ti ako efektívne v nej budeš môcť odniesť svoje životné potreby.

Táto informácia sa v popise ukrýva obyčajne pod slovným spojením „malé vnútorné vrecká“, „malé zipsovacie vrecko“ alebo „predelený interiér“. To určite dokáže rozšifrovať každá dáma.

Priehradky určite oceníš, keď si stopercentne organizovaná. V prípade, že ti slovo organizácia nič nevraví, s istotou naplníš široký priestor nepredelených kabeliek svojím milovaných chaosom.   

Veľkosť dámskej kabelky

Hoci máš pocit, že prirodzene dobre chápeš európsky metrický systém, určite často narazíš na problematiku premietnutia číselných údajov do praxe. Slovom, aj keď sme vysoko inteligentné mávame občas problém predstaviť si aká veľká tá kabelka skutočne je.

  • Finta číslo 1. Nemusíš byť kancelárskou myškou aby si si vedela veľmi dobre predstaviť rozmer A4 . Tomu zodpovedá veľkosť 29,7 x 21 centimetrov (výška x šírka). Pomocou týchto údajov sa s dávkou prirodzeného talentu, imaginácie a logickej úvahy dopracuješ k ako- tak zodpovedajúcej predstave.
  • Finta číslo 2. Popis kabelky obyčajne sprevádza i  údaj o hrúbke . Keď napodobníš palcom a ukazovákom písmeno L , vzdialenosť koreňa palca a konca ukazováku sa bude v pohybovať okolo 11-13 cm.

Meter na meranie kabelky

Remienok

Popis kabelky ty prezradí i to, ako ju budeš nosiť. Často po prezývkou „uška“ objavíš ten číselný údaj. Nič extra ti ale neprezradí. Remienky môžeme obecne rozdeliť do dvoch kategórií na krátke a dlhé . Vyberáš podľa toho čo hľadáš.

Veľa kabeliek poskytuje tú nádhernú možnosť pripojenia dlhšieho aj kratšieho remienka podľa nálady. Táto skvelá funkcia oddiali tvoje definitívne rozhodnutie. A to my ženy fakt môžeme!