Najobľúbenejšie modely kabeliek 2022/2023

Jedným zo stálych a dôležitých doplnkov, ktoré dopĺňajú akýkoľvek outfit ženy, je kabelka. Dámy musia pristupovať k výberu celkom vážne a premyslene, pretože je zvykom vyberať si toto príslušenstvo tak, aby sa harmonicky spájalo s outfitom a nie je jeho samostatným prvkom.

Trendy rokov 2022-2023 zahŕňajú množstvo kabeliek najrozmanitejších tvarov, veľkostí a farieb, no skutočným hitom medzi nimi sú okrúhle a oválne kabelky - od veľkých až po veľmi malé veľkosti.

Veľké modely sa pohodlne nosia v ruke a malé budú vyzerať dobre, ak sa nosia cez rameno . Pokiaľ ide o najpohodlnejšiu možnosť, tu sa bude hodiť lichobežníková kabelka. Jej výhodou bude pohodlná dĺžka rukovätí, prítomnosť veľkého počtu vnútorných vreciek a objem. Toto je skutočný must have pre ženu! Ďalšou top novinkou roku 2022 sú bucket bags z pravej kože a semišu, ktoré sa dajú úspešne kombinovať s takmer akýmkoľvek štýlom oblečenia.

Čo sa týka konkrétnych modelov, tak napríklad čierna kabelka Paola do ruky od značky Miss Lulu bude skvelým doplnkom vášho každodenného looku. Je vyrobená zo syntetickej kože v kombinácii so zlatými doplnkami a je schopná pojať všetko podstatné. Výhodou tohto modelu je dlhé ramienko a priestranné vnútorné vrecká na zips.

Čo tak elegantná a sofistikovaná taška od značky Anna Grace? Štýlovo a harmonicky pôsobí model Zarah vyrobený z ekokože bez vnútornej podšívky a so zlatými doplnkami. Vďaka bočným cvokom je možné upraviť vnútorný priestor a pomocou malých aj veľkých "uší" je pohodlné nosiť ju v ruke aj na ramene.

Kabelka od značky David Jones je ďalším zaujímavým nálezom pre fashionistov! Model tulákovej kabelky je špičkovým doplnkom ako často ho možno vidieť na prehliadkových mólach. Vyrobené z umelej kože so striebornými doplnkami a malými vreckami. Toto je skutočný trend roku 2022! Kto by ho nechcel!

Ďalšou módnou možnosťou je malá a veľmi pohodlná kabelka Loa od značky Miss Lulu. Zaujme svojou jednoduchosťou a eleganciou zároveň. Ak sa vyberiete na prechádzku do mesta, tento doplnok vám určite príde vhod, pretože je univerzálny! Platinové kovanie, dlhý ramenný popruh, ktorý si majiteľ prispôsobí, a pohodlné zapínanie – to sú hlavné výhody tohto modelu.

Každú sezónu majú rôzne druhy kabeliek čestný názov „trend sezóny“. To je dôvod, prečo si každá žena módy chce kúpiť vrchol sezóny, aby si podmanila ostatných štýlovými obrázkami a s novými modelmi je to celkom možné!