Trendy ruksakov pre tohtoročnú školskú sezónu

Dievčence, devy, baby a babenky školou povinné. Čas a Sagana proste nezastavíme, škola volá a dnes chvíľku poklábosíme o  trendoch batôžkov, v ktorých budete nosiť všetko, čo treba do všetkých vašich škôl. Doba sa mení podobne rýchlo ako klíma... my, baby, čo už máme maturity za sebou, sme pred rokmi vláčili do lavíc a posluchární ťažké zošity a knihy. V batohoch ako zo skautskej príručky z minulého storočia. To vy dnes už naozaj nemusíte, dnes sa už nič ťažké v ruksakoch, batôžkoch a plecniakoch proste nenosí. Vy dnes do škôl ťaháte skôr laptopy, tablety a iné smart hračičky , všakže?

Každý ví, časy se mění...

...znelo kedysi v minulom storočí zo starých rádií československým éterom. Babičky to poznajú a hádam aj zanôtia, spolu s Kubiškou, Helenkou a Vaškom... Golden kids sa volali a boli to naozaj zlaté dietky popmusic pred ruskou okupáciou. Dievky moje zlaté, vy ste tiež zlaté dietky vášho, dnešného veku a aby ste boli zlaté aj cestou do a zo školy, bolo by fajn naložiť na pliecka a chrbátiky voľačo, čo je trendy. Ešte pár školských rokov nazad to bolo tak, že batohy do školy museli spĺňať aké-také ergonomické pravidlá, aby sa tie kvantá zošitov a kníh znesiteľnejšie nosili. Dnes už vôbec nie, pretože laptop, tablet a nejaký ten univerzálny zošit sa pohodlne vôjde prakticky do každého city ruksaku.

Pár tipov a vychytávok

Výber je naozaj obrovský, širokospektrálny a každá z vás si určite príde na svoje. Ak chceš mať batoh kožený, eko, štýlový, elegantný s patričným leskom, v kontraste čiernej a zlatých doplnkov, ale zároveň so striedmym, minimalistickým dizajnom, môžeš ho mať. Alebo dáš prednosť city batôžku z eko kože, v kráľovskej burgundy farbe červeného vína, s vybíjaním, ktorý sa dá nosiť aj v ruke alebo na ramene ako hobo kabela? A čo takto zažiariť s kúskom s geometrickým vzorom? Jemným, nevtieravým, ale pritom výrazným, takmer v štýle opartu...

Čierny školský batoh

Školské ruksaky ktoré sú šikovné, praktické a pritom aj šik

Presne takéto sú city bagy, plecniaky, ruksaky a batohy , ktoré môžeš v pohode nosiť aj do školy. Vyzerajú fajn, variantov je naozaj od výmyslu sveta a materiál, dizajn a farbu si zrejme ani nebudeš vedieť vybrať...len tak, na prvý šup... Do takéhoto praktického city batôžka sa ti zmestí naozaj všetko, čo do školskej lavice, ale aj mimo nej potrebuješ. Zošit, časák, diár, tablet, mobil, iPad, slúchadlá, dáždnik, peňaženka, termoska a aj niečo malé zdravé na zahryznutie. Proste všetko, čo treba, si do účelne členeného batôžka naložíš.  

Máte veru čím, dievčence aj túto jeseň v školách zabodovať. Nielen svojím šarmom, espritom, eleganciou, inteligenciou a vedomosťami, ale aj šikovným a šikóznym ruksakom. A nemusí to byť oštarózny školský batoh ako zo seriálu z 90. rokov minulého storočia. Naopak, elegantný, milý city kúsok, ktorý bude radosť nosiť. Aj do školy...