Viete správne nosiť mini kabelky?

Sme to my ženy, ktoré si vyberáme neustále väčšie kabelky, len aby sme mali so sebou vždy všetko potrebné. Faktom však je, že čím väčšia je dámska kabelka, tým viac nepotrebných vecí v nej máte. Či chceme alebo nie, neustále sa v obchodoch a eshopoch objavujú aj tzv. „mini kabelky“. Tento druh kabeliek je pomerne rozšírený najmä na spoločenských udalostiach, avšak svoje uplatnenie nájdu aj na akejkoľvek prechádzke či večeri s priateľmi. Všade tam nemusíte zo sebou nosiť niekoľko kíl zbytočností a Vaša kabelka je tak tým pravým doplnkom, ako ju zvykneme skutočne nazývať. A tá najväčšia výhoda práve malej kabelky? Vždy v nej všetko nájdete šmahom ruky a je v nej prakticky nemožné vytvoriť neporiadok.

Ktorá kabelka Vám skutočne oživí outfit?

Viaceré ženy majú nielen v dnešnej dobe problém oživiť niečím outfit. Ak aj Vy patríte medzi ne, nemali by Vám uniknúť najmä modré a žlté kabelky, ktoré sa skvele dajú zladiť s bielou, červenou, čiernou či béžovou farbou. Tieto farby skvele pristanú ženám brunetkám, ale aj blondínam. Praktický remienok ako v prípade listovej kabelky môžete pokojne schovať dovnútra. Noste ju pevne v rukách a bude z Vás vyžarovať sebavedomie.

Svetlé farby – to jednoducho pri kabelkách „in“

Je leto a to je symbolom radosti a šťastia. Takou Vás urobí jedine svieža kabelka v rôznych sýtych farebných odtieňoch. Nezabudnite však ku kabelke zladiť aj ostatný outfit. Pokojne môžete zabudnúť na to, že farba kabelky musí ladiť k topánkam. Už to dávno neplatí, aj preto sa riaďte len vlastným citom pre výber samotnej farebnej kombinácie. Svetlá kabelka sa dá veľmi jednoducho zladiť s ležérnym, ale aj veľmi elegantným outfitom.

Sivá dámska kabelka nahradila čiernu

Ako ste si mohli všimnúť, v prípade mini kabeliek ženy ešte stále obľubujú tmavé farby. Ak by ste aj Vy predsa len rozhodli práve pre tmavú kabelku vedzte, že trendom je momentálne nie čierna, ale sivá dámska kabelka. Aj tu platí, že kabelka umožňuje spojenie akýchkoľvek doplnkov a to v rôznych farebných prevedeniach.

Azda každá mini kabelka súčasnosti disponuje aj veľmi elegantným ramienkom. My Vám však odporúčame nosiť ju v rukách, čo pokladáme za ešte elegantnejšie.