Toto budú trendy kabeliek 2018. Netradičné farby aj tvary

Zimné obdobie je časom, kedy prestížni módni návrhári predstavujú svoje modely na jar/leto 2018. Prehliadkové móla zaplavili modelky zvučných mien, ktoré odprezentovali horúce trendy kabeliek tejto sezóny. Poďte sa spolu s nami pozrieť na to, ktoré kabelkové novinky nesmú chýbať vo vašom šatníku, pretože práve teraz nastáva to prelomové obdobie, kedy by ste skutočne mali pomýšľať  nad kúpou trendy kabelky.

Vo farbe roka 2018

Už tradične na začiatku nového roka prichádza inštitút Pantone s farbou, ktorá nás bude sprevádzať po celý rok. Farbou roka 2018 sa stala Ultra Violet . (ultra fialová). Spoločnosť ju popisuje ako dramatický, vynaliezavý, provokatívny a vizionársky odtieň fialovej. Ultra fialová je skutočne odvážna farba, no zároveň predstavuje aj ideálnu farbu na experimentovanie či kombinovanie. Vyberte si trendy kabelku v odtieni tejto úžasnej a sýtej farby a zaručene budete neprehliadnuteľná.

Guma a plast všade, kam sa len pozrieš    

Ekologické? Nie! Trendy? Rozhodne! Transparentné kabelky tu už boli, zožali svoju minútku slávy a potom sa po nich zľahla zem. Tentoraz to má byť inak. Roku 2018 bude vládnuť gumový a „plastový“ materiál doslova na všetkom. Najlepšie transparentný alebo v príjemných pastelových farbách. Obsah kabelky alebo ruksaku si nezabudnite pekne poukladať, predsa len ho bude vidieť.

Oversized kabelky striedajú roztomilé miniatúrky

Dámy, ktoré sa riadia heslom  „radšej všetko, ako nič“ z tohto módneho trendu asi veľmi nadšené nebudú. Zbohom by sme túto sezónu mali dať veľkým „shopper“ kabelkám, do ktorých majú niektoré ženy tendenciu napratať všetko možné. Módne domy totiž na prehliadkové móla vyslali modelky, ktorým na pleciach viseli doslova miniatúrne trendy kabelky. Tie zdobili hrubé remienky a boli tak vyzdobené, že pôsobili skôr ako šperk než kabelka. Farebné a krásne zdobené, ibaže s malou chybičkou – nedostatok priestoru. Alternatívou by mohli byť crossbody kabelky , ktoré aj túto sezónu zostávajú stále IN.

Comeback ľadviniek

Nie, nie tých tradičných, šušťavých s hororovým vzhľadom 90-tych rokov. Módni dizajnéri ich vyšperkovali, a to doslova. Kožený, koženkový alebo semišový základ je MUST HAVE . Ten je doplnený o rôzne flitre, trblietky, kamienky, štrasy, ale aj výšivky, pracky a perličky. Zmenil sa aj ich štýl nosenia. Už sa nemusia nevyhnutne nosiť len okolo pása, ale pokojne si ich zaveste aj na rameno, namiesto kabelky.

Ruksaky, ruksaky a ešte raz ruksaky

Áno aj tento rok zostávajú ruksaky v kurze , a dokonca posilňujú svoju pozíciu. Takže, ak ešte žiadny nemáte, šup, šup nakupovať. Malé, kožené, minimalistické s nádychom elegancie pre vyznávačky klasického a konzervatívneho štýlu. A tie uvoľnenejšie a športovo založené si prídu na svoje vďaka väčším látkovým ruksakom , s ktorými môžete vybehnúť do mesta, do školy a aj na túru.

Vrecové kabelky hlásia návrat

Uvoľnený mestský štýl budú túto sezónu reprezentovať trendy kabelky typu „vrece“. Väčšie alebo menšie, na retiazke alebo koženom remienku – všetky  sa budú reprezentatívne hompáľať na úrovni ženských bokov. Vyberať si môžete z rôznych dizajnov a farebných variácii.

Ukážte logo

Obrandované tričká, rifle, tenisky... Na to sme si zvykli. No teraz sa na výslnie dostávajú aj obrandované kabelky. A to vo veľkom štýle. Logo na kabelke, ktoré je vidieť už z diaľky – to je jeden z trendov roku 2018. Veľké logá a nápisy dodávajú kabelkám rebelský, streetstylový nádych , ktorý je nutné vhodne kombinovať, aby ste nepôsobili gýčovo.

Zašlá sláva kabeliek na zápästie

Kabelky na zápästie nie sú žiadnou novinkou a využívame ich najmä na spoločenské udalosti. Ich zašlú slávu by sme mali oprášiť a vytiahnuť ich aj do ulíc. Označované sú aj ako wristlet a rozmerovo sú to menšie kabelky, ktoré nám zostanú v ruke. Konkrétne si ich vďaka malému pútku zavesíme na zápästie. Pripomínať vám možno budú o niečo väčšie peňaženky. Trendy kabelky na zápästie módni dizajnéri navrhli v rôznych farbách, materiáloch a dokonca aj v rôznych geometrických tvaroch. Tak čo, vyberiete si klasický obdĺžnik či štvorec, alebo siahnete po mnohouholníku či guľatom tvare? Akokoľvek sa rozhodnete, výsledný efekt bude stáť za to.