Kabelky známych celebrít. Ktorá má najlepší vkus?

Obdivujeme ich, snívame o nich, túžime po nich a nekompromisne ich chceme vlastniť – presne takéto pocity, v nás ženách, vyvolávajú ikonické značkové kabelky, ktoré nosia svetové celebrity . Takéto kabelky nie sú len obyčajnými „kabelkami“, sú to hotové majstrovské diela, ktoré vzišli z precíznej ručnej práce. Na ich výrobu sú použité tie najkvalitnejšie materiály, na niektoré z nich je doslova čakacia doba, iné sú zas luxusné kúsky z limitovanej edície, ktoré už nikdy viac nebudú v ponuke. Aj preto sa ich cena šplhá do závratných výšok. Poďme sa spolu pozrieť na celebrity, ktoré s obľubou nosia prestížne značkové kabelky.

Kim Kardashian

Kontroverzná hviezdička z klanu Kardashianiek rozhodne vie, čo je vo svete módy najnovším hitom a milióny žien po celom svete sa ju snažia napodobniť. V jej šatníku spočívajú kultové kabelky nevyčísliteľnej hodnoty. Je známa tým, že obľubuje dizajnérske kabelky z dielne „Hermés“ . Tieto značkové kabelky sa nesú v duchu luxusného biznis štýlu a prísneho minimalizmu.

Kim dokonca vlastní jednu exkluzívnu, s ktorou sa veľmi rada prezentuje.  Nevlastní ju už nikto iný, len ona a má pre ňu nesmiernu cenu, nakoľko je ručne maľovaná podľa výtvoru jej dcérky North West . Značkové kabelky v takomto štýle sa ku Kim neskutočne hodia, utvrdzujú jej prestížny a noblesný status hollywoodskej módnej ikony. 


Rihanna

Speváčka je rebelka telom i dušou, miluje výstredné kúsky, ktoré k jej výzoru, ako aj povahe, dokonale pasujú. Niet sa čomu čudovať, že sme ju v uliciach mohli vidieť s extravagantnou značkovou kabelkou Chanel No.5. 

27876716795_b5c5aeb1f3_b.jpg

Rihanna sa v uliciach ukázala s kabelkou v tvare rovnomenného parfému. Zladila ju netradične so športovým, ležérnym oblečením a teniskami. Že nepredstaviteľné? Pre Rihannu rozhodne nie. Značková kabelka je malá, vyrobená z čierneho alebo priehľadného plexiskla, dá sa nosiť aj ako crossbody a rozhodne by bežnej žene len stála ako luxusná okrasa na poličke. Nie je určená na bežné nosenie, je priam zrodená pre honosný červený koberec a pre výstrednú Rihannu, ktorá dokáže skombinovať neskombinovateľné.

Paris a Nicky Hilton

Nenájde sa hádam žiadna žena, ktorá by nepoznala značkové kabelky tzv. „vuittonky“ z kolekcie monogram. Či už je to kabelka v štýle crossbody, klasická do ruky alebo ako cestovná taška, všetky majú jedno spoločné - svetové celebrity ich milujú. Dopustiť na ne nedajú ani sestry Hiltonové, ktoré sa často s touto kabelkou ukazujú na verejnosti.

Tieto kabelky sú vkusné , s čistými líniami, nie sú prezdobené, ale sú tak častým terčom napodobením, že strácajú tú povestnú exkluzivitu a ak ju uvidíme bežnej slovenskej žene na ramene, iba mávneme rukou, však je to iba fejk (ako roznať fake kabelku od originálu sa môžete dočítať tu ).A pritom sú to univerzálne využiteľné kabelky, vhodné na bežné nosenie, priestranné a v najnovšej kolekcií sú dokonca povestné písmenka LV pestrofarebné a kabelka tak dostáva úplne iný, hravý rozmer.

11.jpg

Všetky vyššie spomenuté dizajnérske kabelky sú každá jedna niečím výnimočné. Všetko je to len o osobitom vkuse, každému sa páči niečo iné. Niekomu zažiaria oči pri luxusnej značkovej kabelke v kontroverznom štýle, niekomu sa vyslovene páčia len biznis kabelky a iný ohrnie nosom napríklad pri spomínanej „vuittonke“.