Ženy nám prezradili, čo všetko nosia v kabelkách

Kabelky žien skrývajú rôzne tajomstvá, pre niektorých nepochopiteľné, no pre ne, sú zaručene nevyhnutné. Muži s údivom krútia hlavami nad tým, čo všetko sme  do nich schopné napratať, a že to niekedy vôbec nie sú maličkosti, tak o tom by sa dal napísať román. My sme sa rozhodli preskúmať obsah kabeliek štyroch žien, rozhovor s nimi vám prinášame v nasledujúcich riadkoch.

Michaela (18r.) študentka

Každá žena obvykle vlastní viac ako len jednu kabelku. Podobne je na tom aj naša prvá adeptka, Miška, ktorá rozhodne vie, ako nosiť kabelku na rôzne príležitosti. My sme sa však zamerali na jej najväčší kúsok – kabelku cez rameno v štýle shopper, ktorú nosí do školy. Ako sama so smiechom hovorí: Vždy nosím v kabelke viac kozmetiky, ako učebníc,“ čo skutočne môžeme potvrdiť. Okrem toho v jej kabelke nemôže chýbať peňaženka, mobil, kľúče, niečo dobré pod zub, gumičky do vlasov a samozrejme slúchadlá, ktoré nudné hodiny vždy ozvláštnia.

Sandra (30r.) mamička na materskej

„Som mamička na materskej a celý môj svet sa teraz točí okolo mojej dcérky,“ dodáva s úsmevom. Na kočíku jej visí štýlová taška pre mamičky, v ktorej okrem potrieb pre dcérku sa našlo miesto aj na jej osobné veci. Keď si chce vyraziť von s kamoškami, spoločnosť jej vždy robí crossbody kabelka. Vraj aspoň na chvíľu sa chce cítiť voľna a táto kabelka jej to umožňuje. Na otázku, aké tajomstvá skrýva jej crossbody kabelka, bez váhania odpovedala: „Keďže je taká akurát, zmestí sa mi do nej mobil, rúž, púder, malý krém na ruky, vreckovky a žuvačky.“  Po chvíli však ešte dodáva, že za každých okolností nosí v kabelke aj pero.

Beáta (45r.) podnikateľka

Beátka je pravá biznismenka, o čom vypovedá aj jej kabelka – úhľadná a veľmi sofistikovaná grab kabelka. V jej kabelke je všetko účelne usporiadané a vždy sa v nej snaží mať len nevyhnutné veci. Beátka nám prezradila, že sa nevie zaobísť bez diára, má tam poznačené všetky stretnutia a bez neho by bola, podľa jej slov, „nahratá“. „V kabelke bezpodmienečne nosím aj svoj obľúbený parfém, pár vecí z dekoratívnej kozmetiky, mobil, lieky proti bolesti hlavy a kefu na vlasy,“ hovorí a s radosťou nám ukazuje svoje poklady.

Alena (38r.) dizajnérka

Ako nosiť kabelku a hlavne, čo v nej nosiť, nám prezradila aj pani Alenka. Okrem kabeliek, veľmi rada nosí aj trendy kožené ruksaky. Dnes sme však preskúmali obsah jej najobľúbenejšej Michael Kors kabelky. „Vo svojej kabelke vždy nosím moje pracovné kombo – tablet a flash disk, potom peňaženku, telefón a kľúče. Samozrejmosťou je aj  kvalitný balzam na pery a štýlové slnečné okuliare. Pravidelne do svojej kabelky „natlačím“ aj šejker plný môjho obľúbeného smoothie, ktorý mi dodá energiu úspešne sa prehrýzť pracovným dňom.“