Peňaženky na každý deň

Aj keď bez peňazí, máme krásnych sedem dni v týždni...poznáte túto „elánovku“? Je naozaj fajn tešiť sa z krásnych dní. Ale tiež je pekné, pokiaľ máme nejaké peniaze a nemusíme ich nosiť vo vreckách alebo rozkotúľané v kabelke. Práve preto je dobré vybrať si svoju peňaženku, kde si už viac, či menej týchto „pokladov“ odložíme. Peňaženky nemajú dnes iba praktickú funkciu, ale aj estetickú. Preto je výber veľmi široký a pritom náročný. Tak ako sa v tom zorientovať?

Určite si prioritu 

Pokiaľ si chcete kúpiť novú peňaženku, ale ste skôr nerozhodný typ, pretože ich je tak veľa, ujasnite si svoje predstavy. Je dobré vedieť, kam najčastejšie svoju peňaženku budete nosiť. Je to síce bežná súčasť našich kabeliek a každodenne ich vyberáme pri platbe, no každá z nás má iné potreby. Veľké, lakované, farebné, s aplikáciami...také si najčastejšie vyberajú mladé dámy. Peňaženky majú zapínanie buď na otočný zámok, cvok, sponu alebo zips. Väčšina mladých dievčat nepotrebuje priestrannú peňaženku s množstvom priečinkov tak, ako mamičky alebo pracujúce ženy. Mladé dievčatá skôr ocenia priestor na mince a bankovky. A práve ženy, ktoré chodia do práce ocenia viacero priečinkov. Tam si rady odkladáme svoje platobné karty, doklady, vernostné karty z lekární či obchodov, ale aj stravné lístky.

Väčšina peňaženiek má aj priehradku na fotky. Takto môžete mať svojich blízkych stále pri sebe. Veru, radšej nech sa Váš miláčik na Vás usmieva z peňaženky, ako by sa mal naživo mračiť, za čo všetko veľakrát utrácate..Poznáte to milé dámy, však?

Materiál peňaženky je dôležitý

Svoju peňaženku chytíte denne veľakrát do ruky. Či už kupujete lístok v autobuse, alebo platíte nákup v obchode. Vystavujete ju na pohľad nielen sebe, ale aj svojmu okoliu. Preto býva často namáhaná a rýchlo sa opotrebúva. Kvalitný materiál je preto na mieste. Vhodné je vybrať si peňaženku z kože alebo eko kože. Je to síce väčšia investícia, ale oplatí sa. Pokiaľ však chcete byť trendy, kľudne si vyberte aj PVC materiál s lesklým lakovaným vzhľadom. Tento materíál je cenovo dostupný pre každú ženu. Potom dajte pozor na ošúchané alebo poškriabané časti. Veď ste predsa dáma a aj v obchode si treba zachovať svoj štýl.

Kvalitná peňaženka za dobrú cenu

Ak ste videli v obchode krásnu a kvalitnú peňaženku, ale cena bola vysoká, nezúfajte. Počkajte na výpredaje alebo akciu. Vo výpredajoch sa naozaj dá kúpiť aj kožená peňaženka za super cenu. Chce to niekedy viac trpezlivosti alebo behania po viacerých obchodoch. Ale zase milé dámy, ktorá z nás nerada absolvuje tento nekonečný maratón po obchodoch?

Ak sa Vám nechce nikam z domu a Váš čas je naozaj vzácny, nemusíte sa báť, že sen o vašej peňaženke sa rozplynul. Práve pre Vás tu máme jednoduché a pohodlné riešenie. Pozrite si našu ponuku peňaženiek, kde je výber naozaj pestrý. Na svoje si prídu aj dámy, ktoré majú rady luxus, kvalitu aj štýl a ktorým značka Michael Kors vôbec nie je cudzia. Ale nájdete aj cenovo dostupné moderné peňaženky, po ktorých Vám budú pokukovať mnohé oči. Potom si ich treba už len dobre strážiť!