Nové kabelky v našej ponuke

Všimli ste si už horúcu ponuku našich nových dámskych kabeliek? Ak nie, rozhodne už viac nečakajte. My vám v nasledujúcich riadkoch predstavíme štyri najhorúcejšie a najviac trendy kabelky z našej ponuky noviniek, ktoré by rozhodne mali zdobiť vaše ramená.

Okrúhla crossbody priamo z jarnej záhrady

Aká by to bola jar či leto bez kvetov všade naokolo? Kvetované vzory sú aj túto sezónu IN. S vyššími teplotami máme tendenciu nielen zhadzovať vrstvy oblečenia, ale tiež zmenšovať aj objem kabeliek. Preto počas jari a leta obľubujeme crossbody kabelky. Naša romantická novinka, okrúhla crossbody kabelka v sladkej ružovej farbe od značky Miss Lulu, je posiata drobnými vystupujúcimi kvietkami. Kabelka je stelesneným voňavej jarnej záhrady so štipkou dievčenskej roztopaše. Kabelka pôsobí veľmi sviežo, hravo a štýlovo, vďaka čomu dokonale oživí každý jarný a letný outfit hýriaci farbami. Poteší vás dlhé ramienko, ideálna veľkosť a celkom priestranné vnútro. 

KYfq.n6543.jpg

Plameniaky, ktoré rozveselia deň

Trend ružových plameniakov sa preniesol už aj na kabelky. Kabelku s týmto typicky letným vzorom vám bude nejedna slečna, ale i dáma závidieť . Jemná pastelová farba kabelky je doplnená o potlač plameniakov, ktorá jej dodáva hravý a tak trochu aj exotický nádych. Kabelku môžete nosiť vďaka veľkému uchu aj v ruke alebo na predlaktí, ale oveľa pohodlnejšie sa vám, vďaka dlhému popruhu, bude nosiť na štýl crossbody. Nežný dizajn kabelky je doplnení o zlaté kovové komponenty, ktoré kabelke dodávajú ešte väčší šmrnc. Tak čo dámy, vyrazili by ste s takouto kabelkou do mesta či do práce? My určite áno! 

Cxij.n6535.jpg

Elegantná klasika so závanom prírody

Ak sa ani počas horúcich slnečných dní neviete vzdať veľkých a objemných kabeliek, nezúfajte. Aj pre vás sme si pripravili horúce novinky. Klasickú veľkú grab kabelku sme doplnili prírodnými komponentmi v podobe drevených ušiek. Kabelka tak pôsobí viac prirodzene (natural) a zároveň veľmi originálne. Drevené ušká zároveň harmonickým spôsobom „rozbíjajú“ usadnuté, jednoduché a elegantné dizajnové prevedenie kabelky.  V neposlednom rade by sme chceli vyzdvihnúť aj veľkorysí a priestranný interiér tejto kabelky, ktorý je rozdelený zipsovou priehradkou a bez problémov doň zmestíte aj tablet, zošity či iné väčšie dokumenty a predmety.

qRJh.n6415.jpg

Metalické hobo kabelky rozžiaria outfit

 

Metalické farby sa v hrejivých lúčoch slniečka budú nádherne ligotať a vy si tak môžete byť istá, že všetky pohľady sa budú upierať práve na vás. Keďže sledujeme svetové módne trendy, museli sme do našej ponuku zaradiť aj metalickú hobo kabelku Dalila , ktorá vám vyrazí dych. Je vyrobená z unikátnej metalickej lesklej eko kože , a aby toho nebolo málo, je doplnená aj o zlaté doplnky. Štýlovosť tejto kabelky umocňujú aj prúžkované ozdobné prestrihy. Nezabúdajte, že váš outfit by s takouto výraznou kabelkou mal vytvárať kontrast. Ak sa týmto pravidlom budete riadiť, môžete si byť isté, že s takouto kabelkou vám svet módy padne k nohám.

Pnx1.n6513.jpg