Vybrali sme pre vás 5 kabeliek pre túto sezónu

Hrejivé slnečné lúče napovedajú, že prichádza letná sezóna, ktorá samozrejme so sebou prináša aj nové módne diktáty. Ak ste aj vy nefalšovanou módnou maniačkou nasledovné trendy kabelky 2018 by sa mali stať súčasťou vašej garderóby počas nastávajúcej letnej sezóny.

Kabelka - grab s vyrezaným vzorom a strapcom

Perforované kabelky a leto jednoznačne k sebe pasujú. Pokojne by sme ich mohli korunovať za TOP kabelky letnej sezóny 2018. Zamilujte sa do kabelky od značky Miss Lulu s ozdobným vyrezaným vzorom, ktorá dokonale doplní váš letný outfit.  Pudrovo ružová farba dodáva kabelke dievčenskú roztomilosť a ozdobný strapcovitý prívesok zas hravý šmrnc. Táto grab kabelka je ako stvorená na teplé letné prechádzky mestom, ako i do práce. Kabelka má pevný tvar, dostatok vnútorného priestoru, ako i perfektne sadnúce ušká na uchopenie do ruky. Je to skutočne trendový kúsok, vďaka ktorému budete v centre pozornosti.

Swvn.azla_n6533_jpg.jpg

Kabelka – Tiana, crossbody s otočným zámkom

Na voľný čas, letné prechádzky či dokonca letné festivaly vám postačí aj menšia crossbody kabelky. Minimalistická a vskutku veľmi originálna crossbody kabelka Tiana už na prvý pohľad zaujme svojím pozdĺžnym tvarom. Ak hľadáte elegantný kúsok, ktorý vás bude pyšne reprezentovať na vašich potulkách, táto crossbody kabelka je tá pravá. Čisté línie a spracovanie z hladkej eko kože pôsobí luxusne. Nakoľko je ladená do neutrálnych hnedých tónov a zlatistých odleskov kovových doplnkov, predstavuje skutočne ľahko kombinovateľný kúsok, s ktorým sa však nemusíte báť ani zaexperimentovať. Kabelka Tiana krásne vynikne s elegantným oblečením či rozviatymi letnými šatičkami. 

NiVG.n6344.jpg

Kabelka - Abbra, shopper tote s potlačou

Či je leto a či zima, shopperka je jednou z najobľúbenejších dámskych kabeliek. A keďže potlač a logá sú v módnom priemysle hitom roka 2018, nesmie tento trend chýbať ani na kabelkách. Kabelka Abbra disponuje veľmi pútavou a kontrastnou potlačou iniciálok značky Anne Grace. Svojím vzhľadom jemne pripomína dizajn azda najznámejších kabeliek Michael Kors. Kabelka Abbra očarí svojím nespútaným akcentom mestskej elegancie a kovovými doplnkami v zlatej farbe.

Ukam.n6437.jpg

Kabelka - Laura, hobo elegantná eko kožená

Exkluzívna kabelka Laura skutočne luxusnej triedy od značky Anne Grace je ako stvorená pre ženy, ktoré milujú eleganciu a potrpia si na kvalitné kabelky. Kabelka v štýle hobo sa vyznačuje tvarom polmesiaca, je dostatočne priestranná a vďaka mäkkej eko koži aj tvárna – tvarovo sa prispôsobí obsahu vašej kabelky. Sýta a kultivovaná burgundy farba vás bezpochyby chytí za srdce. Je doplnená kontrastnými zlatými doplnkami – uzatváraním na otočný zámok či retiazkovými uškami v kombinácií s eko kožou. Kabelka Laura z vás v okamihu spraví pravú dámu.

Jw27.n6126.jpg

Kabelka Miss Lulu - okrúhla s kresleným motívom

Kabelka v okrúhlom tvare, ktorá veľmi nápadne pripomína cukrík, tak presne takú by ste vo svojom šatníku rozhodne mali mať. Okrúhle kabelky tu už boli aj minulú sezónu, no ich nástup bol skôr pozvoľný. Teraz však okrúhle kabelky dostali zelenú na plnej čiare, aj preto vám dávame do pozornosti práve okrúhlu crossbody kabelku s kresleným motívom, ktorej okrem tradičného dlhého crossbody popruhu pribudlo aj nápadné uško, vďaka ktorému ju môžete nosiť aj v ruke. Navyše je táto kabelka trendovou záležitosťou 2v1, pretože okrem štýlového okrúhle tvaru sa nesie v módnej olivovej farbe a hravé, letné vibrácie dotvára aj kreslený motív s kaktusmi a kvietkami.

1ILJ.n6418.jpg