Prečo kabelka Michael Kors? Pretože môžem…

Žiadnej milovníčke módy a luxusných kúskov zrejme netreba predstavovať značku  Michael Kors . Každoročne prichádzajú s novou, originálnou kolekciou, na ktorú si už všetky brúsime zuby, pretože Michael Kors jednoducho udáva trendy. Veď ktorá žena by netúžila po luxusnej, dizajnérsky prešperkovanej kabelke z tých najkvalitnejších materiálov? Za seba hovorím: „Ja sa teda kabelkám Michael Kors vôbec, ale vôbec nebránim!“

3 argumenty, prečo práve kabelka od Michaela Korsa

Hoci ide o dosť subjektívny názor, verím, že sa s ním stotožní nejedna z vás. Či už na základe vlastných, pozitívnych skúseností alebo práve pod ťarchou nepriestrelných argumentov.

1. Sú to veľmi štýlové,  elegantné a v neposlednom rade prestížne kabelky

Ženy, aj tie celebritné (milovníčkami Michaela Korsa sú aj Jennifer Lopez či prvá dáma Spojených štátov Michelle Obama) oslovujú vďaka prvotriednej kvalite, netypickému vzhľadu a novinkám, ktoré každú sezónu prinášajú.

Jedným z poznávacích znamení Michael Kors kabeliek sú pravidelné stehy. Ani hrúbka či farba samotnej nite nie je náhodná, všetko má totiž svoj zmysel. V niektorých kabelkách Michael Kors sú stehy na prvý pohľad viditeľné, čo je aj ich cieľ – upútať a zaujať, inde sú len nevyhnutným doplnkom a dôraz je kladený na iné detaily. Mne sa páčia najmä tie špecifické, s extra výraznými stehmi. Takáto kabelka je totiž sama o sebe doplnkom a rozžiari ma, nech si oblečiem hocičo. A vám sa ktorá pozdáva?

2.  Kvalita za primerané ceny          

Hoci mnohé Michael Kors kabelkám vyčítame, minimálne si trochu pošomreme, že veru nie sú najlacnejšie, popravde, kvalita a originalita niečo stojí. A kto sa chce popýšiť týmto exkluzívnym kúskom, musí aj investovať. Michael Kors totiž pracuje len so skutočne veľmi kvalitnými materiálmi. Predovšetkým s kožou, zväčša hovädzia,  no používajú i menej tradičné plátno alebo kožu exotickú. Značka Michael Kors veľmi dbá na zachovanie pôvodnej štruktúry i farieb materiálov, z ktorých kabelky vyrába. Takže, slečny, dámy, nešetrime na kvalite, odmenou nám bude skvelá, priedušná kabelka doladiteľná prakticky k čomukoľvek a vhodná na rôzne príležitosti. Pristane naozaj každej z nás, bez ohľadu na vek či sociálny status. Práve preto Michaela Korsa môžem aj ja.

3. Rôzne rady kabeliek Michael Kors

A aby dôvodov, prečo si zamilovať tieto kabelky, nebolo málo, prichádza dôvod posledný, no nie zanedbateľný: Mnoho, ozaj mnoho rôznych typov a variácií kabeliek Michael Kors.

Jediný problém teda budete mať pri výbere, lebo by ste si najradšej kúpili aspoň jednu z rady ASHBURY – čo sú kabelky typické voľným strihom, strapcami a variabilitou, ďalšiu z rady AUBREY – tzv.kufríkové kabelky, malé i väčšie a aby ste netrochárili, ešte minimálne jednu z rady BEDFORD – Leather Hobo či crossbody Leather medium shoulder bag.

Kabelky hobo sú s popruhmi na bokoch, čo ocenia najmä tie praktickejšie z nás. Mne sa ozaj skvelo nosí predovšetkým v bežné dni, k teniskám i pohodlným čižmičkám. No povedzte, ktorá by si dokázala vybrať... len jednu? Ja teda rozhodne nie.

Kto je ten Michael Kors?

Americký módny návrhár, ktorý začal navrhovať oblečenie už v devätnástich ešte počas štúdií módneho návrhárstva na Fashion Institute of Technology v New Yorku. V roku 1981 predstavil  svoju prvú módnu líniu „The Michael Kors women’s wear line“. A bola úspešná. Aj preto bol vymenovaný za prvého ženského „Ready-To-Wear návrhára“ a v roku 1997 sa stal kreatívnym riaditeľom francúzskeho módneho domu Celine. Práve počas pôsobenia v Celine vytvoril svoje úspešné kolekcie doplnkov. V roku 2003 sa vydal vlastnou cestou a odvtedy sa venuje výlučne vlastnej značke. Zjavne urobil dobre - Jeho kabelky, peňaženky, opasky a iné doplnky milujú ženy po celom svete, aj tie slávne. Medzi hrdé nositeľky kabeliek Michael Kors patria Jennifer Lopez, Michelle Obama, Catherine Zeta-Jones aj modelka Heidi Klum.