Aktovky aj mimo školského roku?

Aktovky si zrejme všetci spájame s dobou, keď sme ako malí prváci cupitali do školy. A to bolo asi prvý a aj poslednýkrát, kedy ste aktovku nosili. Ibaže doba a móda sa mení, diktuje nové pravidlá, ktoré razantne hovoria, že tento školský štýl je trendy aj cez leto. Určite viete, že aktovky ako typ pracovnej tašky, sa spájajú hlavne s mužmi, no teraz aj pre ženy nastala príležitosť nosiť aktovku napríklad do práce či len tak do mesta. A že sa súčasné aktovky nepodobajú na tie tradičné, o tom vás určite presvedčí aj naša bohatá ponuka trendy aktoviek.

Aktovky v našej ponuke plnohodnotne zastúpia akýkoľvek iný typ kabelky a dodajú vám školský, uniformný nádych a štýlovosť v jednom. S aktovkou môžete byť za elegantnú dámu aj uvoľnenou a bezstarostnou školáčkou. A aby sme ani pánov o nič neukrátili, štýlové aktovky máme aj pre nich.

Aktovka, za ktorou sa bude každý otáčať

Dajte zbohom tradičným kabelkám. Vyrazte von s módnou novinkou. Aktovka Delia od značky Miss Lulu je nielen krásna na pohľad, ale je aj veľmi praktická. Minimalistický eko kožený dizajn v nádhernej khaki farbe je doplnený o zlaté kovové detaily, ktoré kabelke dodávajú ešte väčší šmrnc. Je dostatočne priestranná a počas leta vám môže robiť spoločníčku na festivaloch alebo si ju zbaľte so sebou na dovolenku. S touto kráskou rozhodne šedá myška nebudete.

Hravé polka bodky

Každú sezónu sa vracajú späť. Bodkovaná potlač sa nachádza všade okolo nás. Jej popularita spočíva v ľahkej kombinovateľnosť a hravosti. Značka Miss Lulu veľmi dobre vie, aké sú súčasné módne hity, aj preto v našej ponuke nájdete od tejto značky mladistvú, šťavnatú a uvoľnene pôsobiacu bodkovanú aktovku. Jej jemnučká modrá farba, na ktorej veselo poskakujú biele bodky, vás presvedčí, že nie je určená len do školy. Vďaka dlhému popruhu ju môžete nosiť krížom cez telo, čím si získava hneď niekoľko výhod crossbody kabeliek.

Levanduľová farba sezóny

Pri nákupe aktovky vás v našej ponuke určite upúta aj nespútaná farebnosť. My sme pre vás vybrali nádhernú aktovku v levanduľovej farbe, ktorá vám aj v pochmúrnych septembrových dňoch bude pripomínať nekončiace provensalské leto. Aktovka v tejto farbe je už sama o sebe krásna a rozhodne by ste ju mali nechať vyniknúť. Krásne sa bude hodiť k letným kvietkovaným šatám či outfitu v pastelových tónoch. Dizajn aktovky je elegantný a zdobený zlatými doplnkami. Pre pohodlné nosenie slúži dlhý popruh a väčšie pútko.